16 Ocak Monero, IOTA ve DigiByte fiyat analizi: Yeni yükselişler kapıda mı?
16 Ocak Monero, IOTA ve DigiByte fiyat analizi: Yeni yükselişler kapıda mı?

16 Ocak Monero, IOTA ve DigiByte fiyat analizi: Yeni yükselişler kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero, geçtiğimiz günlerde 149 dolarlık desteği test etmek için 173 dolardan düştü ve piyasadaki boğalar ve ayılar piyasanın kontrolü için mücadele ederken önemli bir seviyede işlem görüyordu.

IOTA, grafiklerde yükseliş paterni oluşturdu ve 0,55 doları hedefleyen bir yükseliş patlaması görebilir. Son olarak, DigiByte, bir kez daha 0,022 dolara doğru yönelmenin bazı erken işaretlerini kaydetti.

Monero (XMR) fiyat analizi

Monero, IOTA, DigiByte Price Analysis: 16 January

Geçtiğimiz birkaç gün içinde Monero, iki kez 173 dolar seviyesinde reddedildi. Hem yatay destek hem de %38,2 geri çekilme seviyesi olan 164 dolar seviyesi, fiyat 156 dolara düştüğü için destek olarak kalamadı.

Bu, XMR için %50 geri çekilmeyi temsil ediyordu ve aynı destek bölgesi olarak 50 SMA (sarı) ile bir birleşmeden yararlanıyordu. Dolayısıyla, XMR’nin bu seviyedeki tepkisi, kısa vadeli hareketini belirleyecektir.

156 doların altındaki bir kapanış, muhtemelen bir kez daha 149 dolar desteğine doğru yöneldiğini görecek, bu seviyedeki bazı yatay alım satım ise 164 dolara geri dönebilir.

IOTA fiyat analizi

Monero, IOTA, DigiByte Price Analysis: 16 January

IOTA, genel olarak fiyatın yükselişe geçtiğini gören yükselen bir üçgen (beyaz) oluşturdu. Kripto para biriminin fiyatı, son birkaç gün içinde sürekli olarak daha yüksek düşüşler yaptı ve MACD, yükseliş ivmesi kaydettiği için bu seviyeleri onayladı.

Bir kırılma, IOTA’nın önümüzdeki günlerde 0,55 dolarlık direnç seviyesine yükseldiğini görecek. Öte yandan, yükselen trend çizgisinin altındaki bir işlem seansı, IOTA’nın 0,37 $’a düşmeye hazır olduğunu gösterecek.

DigiByte (DGB) fiyat analizi

Monero, IOTA, DigiByte Price Analysis: 16 January

RSI, momentumun 47 değeriyle DGB için nötr olduğunu gösterdi. Ancak, henüz nötr 50’yi test etmişti ve onu geçemedi. Bu, grafiklerde olası kısa vadeli bir düşüş eğiliminin göstergesiydi.

Orta noktası 0,027 dolar olan 0,022 ile 0,032 dolar aralığında işlem görüyordu. Orta nokta, tarihsel destek ve direnç seviyelerinin yanı sıra, yazı yazılırken DGB için ilgi seviyelerine işaret ediyor.

DGB orta noktanın altına düştüğü için fiyatın 0,025 dolarlık desteği test etmesi beklenebilir. Bu bölgeyi kaybetmek, kısa süre içinde DGB’nin 0,022 ABD doları test etme durumunu güçlendirecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin