16 Mart Monero, Waves, Maker Fiyat Analizi
16 Mart Monero, Waves, Maker Fiyat Analizi

16 Mart Monero, Waves, Maker Fiyat Analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 24-36 saat, kripto piyasasının çoğu için zor geçti, Monero, Waves ve Maker gibi projelerin hepsi Bitcoin düşüşünü takip etti. BTC’nin 54 bin dolar seviyesinin üzerinde sabit tutulmasıyla birlikte, düzeltmelerin uzun süre devam etmesi pek olası görünmüyor.

Monero (XMR)


Kripto piyasasının önde gelen gizlilik parası Monero, şu an CoinMarketCap’te 22. sırada yer alıyor. Altcoin piyasasının geri kalanı gibi, Monero da Bitcoin’in değer kaybının eşlik etti ve kripto 24 saatten biraz fazla bir sürede neredeyse % 9 düştü. Bu düşüş sonrası, XMR fiyatı konumunu korurken, bir miktar iyileşme yolunda görünüyordu.

Bununla birlikte, BTC tekrar düşerse, büyük olasılıkla, XMR’nin de takip edeceği unutulmamalıdır.
Monero’nun teknik göstergeleri, tam tersine, tahmin açısından kararsız kaldı. Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri piyasanın düşüş gücünün altını çizerken, Chaikin Para Akışı, fiyat tablolarındaki konsolidasyona paralel olarak sıfırın üzerinde bulunuyordu.

Altcoin, kripto dostu seyahat platformu Travala.com’un ödeme seçeneklerinden biri olarak Monero’yu eklemesinin ardından dün manşetlerde yeriini aldı.

Waves (WAVES)


Son birkaç haftanın büyük çoğunluğunda, WAVES fiyat listelerinde sıkı bir kanalda işlem görüyordu. WAVES’in son hareketleri, kripto para birimini menzilli fiyat hareketinin dışına itse de, amaçlanan yönde değildi. Aslında, altcoin 24 saat içinde % 7’nin üzerinde düştü ve kripto bazı kurtarma çabalarına rağmen yazım anında tüm kayıplarını telafi edemedi.

Bollinger Bantları, kısa vadeli fiyat dalgalanmalarına göre bir miktar genişlerken, MACD, piyasadaki artan ivmenin toparlanma belirtisi olarak Sinyal hattı ile yükseliş eğimine yaklaşıyordu.
Monero örneğinde olduğu gibi, genel piyasa güneye yönelirse, WAVES de takip etmek zorunda kalabilir.

Maker (MKR)

CoinMarketCap’te şu an 48. sırada yer alan Maker, kendisinden önceki Monero ve Waves gibi, aynı zamanda Bitcoin düzeltmesinin arkasında da olmasına rağmen, yazım zamanında bir tür toparlanma kaydediyordu. MKR, 24 saatin biraz üzerinde bir sürede % 8’in üzerinde düştü, fiyat hareketi ve ardından alım satım hacminde de kısa bir artış eşlik etti.

Aslında, MKR’nin teknik göstergeleri, yukarıda bahsedilen toparlanmanın gücünü vurguluyordu, çünkü Göreceli Güç Endeksi, grafiklerde aşırı satım bölgesini aştıktan sonra kuzeye doğru ilerledi, Müthiş Osilatör histogramında da yükseliş ivmesi vardı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin