Bugün sert yükselen bu altcoin için kritik seviyeler belirlendi: Artış sürebilir!
Bugün sert yükselen bu altcoin için kritik seviyeler belirlendi: Artış sürebilir!

16 Mart Chiliz Analizi: CHZ/USDT’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chiliz fiyatı, düşüş eğilimi tükenmeye başladığı için önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru hareket edip yeniden test etmeye hazır görünüyor.

Chiliz fiyatı yükseldi

Chiliz fiyatı, onu 0.05 $ ‘dan neredeyse 1.00 $’ a iten büyük bir 1.813% artış yaşadı. Şimdi, CHZ, MRI 4 saatlik grafikte dip seviyede destek bulurken, % 45’lik kısa vadeli bir toparlanma ile 0,53 $ ‘a geri dönebilir.

Yükseliş kurulumu, Chiliz fiyatının bir ila dört 4 saatlik mum çubuğunun yükselişine bağlı olabilir

CHZ fiyatı düşen direnç trend çizgisini 0.61 $ ‘da kırmayı başarırsa, alıcıların yeniden pazarı ele geçirmesi muhtemel. Bu durumda, Chiliz, MRI’nin “çıkış çizgisini” 0,90 dolarda yeniden test etmek için bu kopma noktasından % 45 daha yükselebilir.

Bu direncin üzerinde belirleyici bir kapanışa yol açan yükseliş ivmesindeki artış, yatırımcılar arasında FOMO’yu tetikleyebilir ve Chiliz’i tüm zamanların en yüksek seviyesi 0,95 dolardan yeniden test etmeye ve 2,4 dolardaki % 127,2 Fibonacci seviyesine doğru hareketini devam ettirebilir.

CHZ/USDT 4 saatlik grafik

Yatırımcılar, MRI’nın sinyalinin yalnızca “sınır” olduğuna dikkat etmeli. Bu nedenle, gerçek bir tersine çevirme olasılığı henüz düşük.

IntoTheBlock’un In/Out of the Money Around Price (IOMAP) modeli de önümüzdeki iki büyük yatırımcı birikimini ortaya koyuyor.

0.58 $ ‘lık ilk tedarik engeli, yaklaşık 99.84 milyon CHZ tutan yaklaşık 18 adrese sahip ve bir sonraki 0.63 $’ lık nispeten daha büyük. Kabaca 4.300 adres, daha önce bu fiyat seviyesinde 293 milyon CHZ satın almıştı.

Bu nedenle, herhangi bir kısa vadeli alım baskısı, varlıklarını satmaya ve eşitliği bozmaya karar verebilecek yatırımcılar tarafından absorbe edilebilir.

Böyle bir durumda, 0,46 doların altındaki kararlı kapanış, yükseliş görünümünü geçersiz kılar. Buradaki talep emirlerinin devam etmesi, % 43’lük bir düşüşle 0,26 dolara (% 61,8 Fibonacci seviyesine) gerilemeye yol açabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin