24 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişe geçmeden önce bu seviyeye düşebilir!
24 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişe geçmeden önce bu seviyeye düşebilir!

16 Mart Bitcoin analizi: BTC çok kritik bir eşikte

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın dört bir yanındaki piyasalar koronavirüs karşısında diz çökmeye devam ederken Bitcoin için “ya tamam ya devam” eşiklerinden birine gelindi. Dün gece gösterdiği hafif yükselişin ardından tekrar düşen ve 5 bin dolar seviyesiyle dans eden BTC için bir sonraki adım merakla bekleniyor.

Bitcoin 5 bin dolar seviyesiyle mücadele ediyor

Haftalık olarak, Bitcoin’in tüm zamanların en kritik seviyelerden biri olan 5000 doları tutmak için mücadele ettiğini görüyoruz. Bu seviyenin üstüne doğru bir sıçrama bizi yeniden boğa piyasasına sokabilir. Aşağı yönde bir kırılma ise uzun süre sarılamayacak yaralar açabilir.

Bu seviyeleri önemli kılan unsurlardan söz etmek gerekirse, burada önemli bir destek/direnç seviyesi ve 200 haftalık hareketli ortalama olduğunu belirtmeliyiz. Daha önce gördüğümüz derin satın alma dalgası, belki de bu seviyenin nihayetinde hayatta kalabileceğine dair bir umut ışığıdır.

Aylık olarak iki önemli not var. Birincisi, 5 bin dolarlık destek kaybedilirse bir sonraki ana bükülme/destek bölgesinin kare olarak 3 bin dolar seviyesine düşmesi.

BTC egemenliği yüzde 67’yi aştı

İkincisi ise yaklaşık 6 bin 100 dolar ila 4 bin 600 dolar arasında gördüğümüz dikkate değer hacim boşluğu. Bu iyi bir şey çünkü Bitcoin’in 2020’nin geri kalanı için bu bölgede kalması olasılığını arttırıyor. Aynı şekilde 3 bin dolardaki hacim boşluğundan da endişelenebiliriz.

Son olarak Bitcoin ve altcoin hakimiyetine bir göz atarsak, önceki trendlerin kırıldığını ve henüz yeni bir trendin başlamadığı görüyoruz. Bu haberin yazıldığı esnada BTC hakimiyeti %67’nin üzerine çıktı.

cryptoglobe

Uzman analist tarih verdi: “Bitcoin 2 bin dolar oynayabilir!”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin