16 Haziran altcoin analizi: Stellar Lumens ve Tron için beklenen seviyeler
16 Haziran altcoin analizi: Stellar Lumens ve Tron için beklenen seviyeler

16 Haziran altcoin analizi: Stellar Lumens ve Tron için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün gece büyük bir yara alan kripto para piyasası uğradığı kayıpları kısa bir süre içerisinde toparladı. Toparlanma en büyük kripto para birimi Bitcoin tarafından yönetilirken bazı altcoinler belirtin artışlar gösterdi. Bugünkü altcoin analizimizde Stellar Lumens ve Tron’u konuk ediyoruz.

Stellar Lumens (XLM)

Stellar Lumens (XLM) grafiği
Stellar Lumens (XLM) grafiği

Coinmarketcap listesine göre hacim bakımından en büyük on üçüncü kripto para birimi konumunda bulunan XLM, yılın başından bu yana %58,23 oranında değer kazandı. Bununla birlikte piyasadaki satış baskısı nedeniyle, alıcılar ve satıcılar arasında gelgitli bir dönem yaşanıyor. Bu haberin yazıldığı sırada XLM 0,0710 dolardan işlem görürken destek noktası 0,0673 dolarda ve direnç noktası 0,0829 dolarda.

MACD çizgisi sinyal çizgisinin altına inerken trader’ların trendinde bir değişiklik olduğu görülüyor. XLM ayılar tarafından yönetilmeye devam ettikçe trader’lar dijital varlığı her geçen dakika daha fazla satıyor.

Tron (TRX)

Tron (TRX) grafiği
Tron (TRX) grafiği

Hacim bakımından en büyük on yedinci kripto para birimi olan TRX’in piyasa değeri 1,07 milyar dolara yakın. Yılın başından beri %10,41’lik etkileyici bir kazanç bildirilirken bu haberin yazıldığı sırada Tron fiyatı 0,0161 dolar seviyesinde. Destek noktası 0,0140 dolar, direnç ise 0,0185 dolar. Fiyatlardaki son düşüş nedeniyle piyasa bir derece oynaklığa girdi.

Bu volatilite Bollinger Bantları tarafından da doğrulandı. Bu arada hareketli ortalama, mumların üzerinde yükseldi ve düşüş eğilimi gösterdi.

Topluluk geçtiğimiz günlerde Tron Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su Justin Sun’ın Twitter gibi sosyal medya platformlarında kullanılmak üzere Tron’a özel bir emoji talep etmesini istedi.

Bu arada Türkiye’de gayrimenkul alanında bir Bitcoin rekoru kırıldı. İlgili haberimizi okumak için tıklayın.

ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin