16 Ekim Tron (TRX) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Sıradaki hamle ne olacak?
16 Ekim Tron (TRX) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Sıradaki hamle ne olacak?

16 Ekim Tron (TRX) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç ayda düşen pazar payına rağmen Bitcoin, altcoin piyasası üzerinde güçlü bir etki yaratmaya devam ediyor. BTC birçok altcoin ile yüksek korelasyon istatistiklerini paylaşmayı sürdürüyor. Bu paylaşım Tron ve Dogecoin’in geçtiğimiz haftaki fiyat grafiklerine bakıldığında da rahatlıkla görülebiliyor.

Tron (TRX) fiyat analizi

16 Ekim Tron fiyat grafiği
16 Ekim Tron fiyat grafiği

Bir zamanlar piyasanın en iyi 10 kripto para biriminden biri arasında bulunan Tron, sonrasında dik bir düşüş yaşayarak 16. sıraya kadar geriledi. Bitcoin ile geleneksel korelasyonuna rağmen, TRX’in fiyat hareketleri olağan dışı bir seyir izledi. Örneğin kripto piyasasının geri kalanı 1-2 Eylül’de inanılmaz derecede düşerken TRX yeni zirvelere yükselmişti. Kripto para daha sonra grafiğinde düzeltmeler kaydederken, temmuz ve ağustos seviyelerinin çok üzerinde bir fiyatla işlem görüyordu.

Piyasanın geri kalanının aksine, Bitcoin’in 11.000 doların üzerindeki yükselişi ve ardından gelen konsolidasyonu, sıkı bir kanalda işlem görmeye devam eden TRX üzerinde pek bir etkiye sahip gibi görünmüyor.

Bollinger Bantlarının ağzı, düşük piyasa oynaklığının bir işareti olarak fiyat mumlarının etrafında dar. Chaikin Para Akışı ise kısa bir artış kaydetti. Ancak bu yazı yazıldığı sırada sermaye çıkışları sermaye girişlerini aşmaya devam ediyor.

Haberlere baktığımızda TRON Vakfı CEO’su Justin Sun, Tron’un Ethereum ile aynı tür bir DeFi ekosistemi yaratmaya çalıştığını açıkladı.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

16 Ekim Dogecoin fiyat grafiği
16 Ekim Dogecoin fiyat grafiği

Kripto para topluluğunun en sevdiği kripto para birimlerinden Dogecoin, temmuz ayında yakaladığı 3 gün içinde %120’lik artıştan bu yana herhangi bir fiyat hareketi görmedi. O zamandan beri, DOGE fiyatı sürekli bir düşüş trendi ile önemli ölçüde düzeldi. Kripto para hâlâ temmuz ayı başındaki fiyat seviyelerinin çok üzerinde bir fiyatla işlem görürken, DOGE yukarıda belirtilen fiyat artışı sırasında gördüğü seviyelerin oldukça altında.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde Dogecoin’in hareketleri, kripto paranın sıkı bir ticaret kanalı içinde sınırlandırılmasıyla yatay seyretti.

MACD çizgisi, grafiklerde sinyal çizgisinin hemen üzerindeyken Awesome Osilatör, küçük bir piyasa ivmesi gösterdi.

Bu arada 16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin