16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?
16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Ethereum cephesinde yaşanan yeni yoğun satışlarla birlikte altcoin piyasası da kırmızıya boyandı. Teknik göstergeler fiyatlarda küçük toparlanma sinyalleri verirken, oynaklık ve fiyat hareketi konusunda karışık sinyaller söz konusuydu. Ripple (XRP) ve Ontology için ise kısa vadede düşüş eğilimi devam ediyor.

Ripple (XRP) fiyat analizi

16 Ekim XRP fiyat grafiği
16 Ekim XRP fiyat grafiği

Awesome Oscillator sıfır çizgisinin altında, kırmızı kapanış çubuklarıyla yoğun bir satış baskısı kaydetti. Bollinger Bantları’nda görülen farklılaşma, XRP’nin fiyatı için artan volatilite seviyelerini ima etti.

Alt bantlar boyunca bir fiyat hareketi, hafta sonu boyunca birkaç tane daha düşüş eğitimi seansı olasılığını ortaya koydu.

Ontoloji (ONT) fiyat analizi

16 Ekim ONT fiyat grafiği
16 Ekim ONT fiyat grafiği

Coinmarketcap’te yaklaşık 431 milyon dolarlık piyasa değeriyle 39. sırada yer alan Ontology, bu haberin yazımı sırasında 0,548 dolardan işlem görüyor.

Dijital varlık, 10 Ekim’den bu yana yaşanan tutarlı satış dönemini takiben geçen hafta yaklaşık %10’luk bir fiyat düzeltmesi gördü.

Fiyat 0,567 ve 0,560 dolardaki temel direnç seviyelerinin altına düştü ve dünden bu yana %3 daha geriledi. Bu kısa vadeli kayıp, MACD’de görülen düşüş eğilimi ile aynı zamana denk geldi ve piyasada düşüş ivmesine işaret etti.

Parabolik SAR’ın noktalı çizgilerinin mumların üzerine çıkması, fiyatın daha da aşağı gidebileceğini ve 0,534 dolardaki destek seviyesini yeniden test edebileceğini gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin