Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

16 Ekim Litecoin (LTC) ve Dash fiyat analizi: Beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Henüz birkaç ay önce bir altcoin sezonundan söz edilmesine rağmen, piyasadaki altcoinlerin çoğu Bitcoin’in liderliğini takip etmeye geri dönmüş gibi görünüyor. Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin ekim ayının ilk haftasında 11 bin doların altına düştü, ardından hızla tırmanıp 11.300 doların üzerinde bir pozisyonda kaldı. Bu hareketler Litecoin, Algorand ve Dash gibi birçok altcoin tarafından da yansıtıldı.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

16 Ekim Litecoin fiyat grafiği
16 Ekim Litecoin fiyat grafiği

Kripto para piyasasının onuncu sıradaki üyesi Litecoin, Bitcoin’in hareketlerini yansıtan coinler arasında bulunuyor. LTC, BTC yükseldiğinde yükselirken; Bitcoin 11.000 dolar işaretinin üzerindeki konumunu pekiştirmekle meşgulken bunun yerine fiyatını düzeltmeyi seçti. Yukarıda belirtilen düzeltmelerin büyük ölçüde önemsiz olduğu ve Litecoin’in %7,2 arttıktan sonra %2’lik kayıp kaydettiği unutulmamalı. Tüm bunlar sadece 1 hafta içerisinde gerçekleşti.

Parabolic SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının oldukça altında ve yükseliş piyasasına işaret ederken, Litecoin’in fiyatındaki değerlenmenin etkileri grafiklerde hâlâ görülebiliyor. MACD hattı sinyal hattının üstünde. MACD ve sinyal hattının yakınsak gibi göründüğü de unutulmamalı. Bunun anlamı şu ki trendin terse çevrilme ihtimali yadsınamaz.

Litecoin, Ağustos 2020’nin ortasındaki en yüksek seviyelerinin çok altında işlem görürken, son zamanlarda Grayscale Investments’ın Litecoin Trust’ın “iştahta en kayda değer artışı” gördüğünü açıklamasıyla manşetleri süsledi.

DASH fiyat analizi

16 Ekim Dash fiyat grafiği
16 Ekim Dash fiyat grafiği

Piyasanın önde gelen gizlilik paralarından biri olan Dash de bir düzeltme dalgasının sonunda. Grafiklerde %8’lik bir artış gören kripto para birimi sonrasında %3’ün üzerinde düştü. Yazım sırasında 69,72 dolardan işlem gören Dash, Ağustos 2020’deki tüm kazançlarını kaybetti.

Son zamanlarda kripto para biriminin değerinde bir miktar iyileşme görülse de teknik göstergeler aynı şeyi vurgulamıyor. Chaikin Para Akışı, sermaye çıkışlarının sermaye girişlerini aşması nedeniyle 0’ın oldukça altında. Göreceli Güç Endeksi, grafiklerde aşırı satım ve aşırı alım bölgeleri arasında aracılık ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin