ATH mücadelesine geri dönen popüler altcoin ivme kazanıyor
ATH mücadelesine geri dönen popüler altcoin ivme kazanıyor

16 Aralık Ethereum ve Tezos fiyat analizi: ETH ve XTZ için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, bugün Bitcoin’in 20.000 doları geçmesiyle büyük dalgalanmalar yaşıyor. BTC’nin söz konusu hamlesi, Ethereum ve Tezos gibi altcoinler üzerinde de büyük bir etkiye sebep oldu.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

16 Aralık Ethereum fiyat grafiği
16 Aralık Ethereum fiyat grafiği

Ethereum, son birkaç gündür 582 ila 594 dolar arasında hareket ediyor ve dijital varlık bu aralığın altında kırılmasına rağmen, kripto paranın toparlanması hızlıydı. Şu anda 585 dolardan ani bir artıştan sonra, kripto para 596 dolara yükseldi ve o zamandan beri düşüyor.

Değerdeki bu ani artış, düşüş eğilimini yükselişe çevirmeyi başardı. Bu trendin tersine çevrilmesi, MACD çizgisinin sinyal hattını geçmesiyle değeri sıfır çizgisinin üzerine itildiği için MACD göstergesi aracılığıyla da görülebiliyor. Bu, piyasada kısa vadeli trendin yetişmekte olduğunu gösteriyor.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

16 Aralık Tezos fiyat grafiği
16 Aralık Tezos fiyat grafiği

Tezos’un saatlik grafiği, piyasadaki oynaklıkta artışa işaret ediyor. Bu yükseliş Bollinger Bantlarının farklılaşmasıyla da görünüyor. Volatilitedeki artış, 16 Aralık’ta yükselen XTZ fiyatının bir sonucuydu. Asgari bir satış olmasına rağmen bugün 2,23 dolardan açılan fiyat şu anda 2,25 dolar.

Artış aynı zamanda piyasadaki yaygın trendi de yükselişe çevirdi. Bollinger Bantları sinyal hattı fiyat çubuklarının üzerinde seyrediyor, ancak fiyat artışı onu fiyat mumlarının altına itti ve önemli bir yükseliş trendi gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin