Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak
Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak

15 Şubat Binance Coin, Cosmos, Synthetix fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin için orta vadeli bir düzeltme, altcoinler için daha fazla kayıp anlamına gelebilir. Ancak 46.000 $ ve 44.400 $ işareti alıcıların devreye girdiğini görecek. Binance Coin ve Cosmos kısa vadeli kayıplar gördü, ancak satın alma fırsatları varken Synthetix 21 $’a doğru ilerliyordu.

Binance Coin [BNB] fiyat analizi

Binance Coin, Cosmos, Synthetix Price Analysis: 15 February

Binance Coin, son birkaç gün içinde 115-120 $’lık bir talep bölgesi olmak üzere, 121 $’lık destek olarak %23.6 düzelme seviyesine sahipti. Bir boğa piyasasında kısa vadeli bir düşüşün short pozisyonu ile desteklenmesi kötü sonuçlanabilir.

BNB için 115 doların altına düşüş, daha fazla zarara işaret eder. Ancak bu bölgede geçmişte alımlar görüldü. Saatlik RSI nötr 50’nin oldukça altında olmasına ve düşmesine rağmen, henüz BNB için güçlü bir geri çekilme sinyali vermedi.

BNB’nin düşüşünden sonra iyi girişler elde etmek için yükseliş eğilimi ve ters şamdan modelleri kullanılabilir.

Cosmos [ATOM] fiyat analizi

Binance Coin, Cosmos, Synthetix Price Analysis: 15 February

Awesome Osilatör, ATOM üzerinde yükselen düşüş baskısı göstermeye devam etti. 19 $ işaretine kadar farklı hareketler için çizilen iki Fibonacci düzeltme seviyesi seti, ATOM için potansiyel destek alanları sağlıyor.

16.82 $, 15.58 $ ve 14.9 $ seviyelerinin destek olarak hizmet etmesi beklenebilir. Awesome Osilatör, piyasaya long odaklı bir pozisyonda girmek üzere kullanılabilecek bir satın alma sinyali vermek için yükselen ikiz zirveler oluşturabilir.

Henüz bir geri dönüş görülmedi ve satış hacmi ağır oldu. Kripto para için biraz daha kayıplar yakında gerçekleşebilir.

Synthetix [SNX] fiyat analizi

Binance Coin, Cosmos, Synthetix Price Analysis: 15 February

SNX için Hacim Profili Görünür Aralığı kullanıldığında, bazı yoğun ticari faaliyet alanları, SNX için potansiyel destek alanları olarak vurgulanır.

21 dolarlık bölge şimdiden bir miktar talebe tanık oldu, ancak SNX için düşüş ivmesi, 24 dolarlık eski desteğin altına düştüğü için güçlü olmaya devam ediyor. OBV ayrıca satış hacminin alış hacminden daha ağır bastığını da gösterdi.

21 $ civarında bir miktar konsolidasyon görülmesi muhtemel. Bu, SNX’i satın almak için bir alan olabilir. Ancak SNX’in daha fazla satış baskısıyla karşı karşıya olup olmadığını veya alıcıların bir kez daha devreye girmeye hazır olup olmadığını görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin