9 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
9 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

15 Ekim Ripple (XRP) ve NEO fiyat analizi: Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fiyat düşüşünü takiben gözlemlenen istikrarla beraber XRP ve NEO yeniden kayıplar kaydetmeye başladı.

Ripple (XRP) fiyat analizi

15 Ekim Ripple (XRP) fiyat grafiği
15 Ekim Ripple (XRP) fiyat grafiği

XRP fiyatı 0,249 ve 0,245 dolar seviyeleri arasında bir miktar fiyat konsolidasyonu kaydetti. Ancak son zamanlarda yaşanan piyasa erimesi bu modeli bozdu. Dijital varlık yazım sırasında bu aralığın altına inmişti ve 0,245 dolardan işlem görüyordu.

MACD çizgisi grafiklerde sinyal çizgisinin altına dalmaya hazırlandığı için düşüş eğiliminin başlangıcı da iyiden iyiye görüldü. Göreceli Güç Endeksi de satış baskısının altını çizdi.

XRP’nin daha yükseğe çıkma olasılığı düşük olsa da kripto para biriminin önce 0,245 doların üzerinde konsolide olması gerekiyor.

NEO fiyat analizi

15 Ekim NEO fiyat grafiği
15 Ekim NEO fiyat grafiği

Bu haberin yazıldığı sırada Chaikin Para Akışı, NEO için sıfırın üzerine çıkmaya çalışıyor. Bu eğilim daha fazla ivme kazanırsa NEO piyasasına daha fazla sermaye akabilir ve güçlü satın alma likiditeleri kaydedebilir.

16,801dolarlık acil seviyesinin üzerindeki son sıçrama da düşüş eğiliminin tersine döndüğüne işaret ediyor.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretinin fiyat mumlarının üzerinde olduğu gözlemlendi ve düşüş trendinin birkaç işlem seansı daha devam edeceğini öne sürdü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin