Ethereum alanların
Sizce Ethereum alanların yüzde kaçı kâr etti?

15 Ekim Ethereum analizi: ETH için bir sonraki seviye ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eylül ayında %9,40’lık bir düşüş kaydeden Ethereum, 204,80 dolardan 185,54 dolara geriledi. Ancak bu ay yaşanan %9,82’lik artışla ETH, 172,16 dolardan 189,14 dolara çıktı ve yatırımcılarını rahatlattı. Kripto para piyasasının en büyük ikinci coin’i haberin yazıldığı anda 180,67 dolardan işlem görüyor ve 19 buçuk milyar doların üstünde bir piyasa hacmini elinde tutuyor.

Bununla birlikte uzun vadeli grafik, yükselişin yalnızca anlık olabileceğini ve ETH’nin düşüşe işaret edebileceğini öngörüyor.

15 Ekim Ethereum analizi: Günlük grafik (Kaynak: Trading View)
15 Ekim Ethereum analizi: Günlük grafik (Kaynak: Trading View)

Ethereum için günlük tablo yükselen bir kanal oluşumunu gösteriyor. İki yukarı doğru eğimli çizgi ile karakterize edilen bu kanal yükselişte 177,12, 183,85 ve 200,98 dolarlık noktaları; düşüşte ise 152,04, 168,56 ve 176,51 dolar seviyelerini gösteriyor.

Hareketli ortalama 50, art arda 62. gün hareketli ortalama 100’ün altında kaldı. Ortalamalar, son derece düşüş eğilimli bir piyasayı işaret eden mumların üzerinde durdu. MACD göstergesi yükseliş piyasası öne sürse de azalan momentum trendin tersine çevrilebileceğini gösteriyor

Sonuç

Ethereum için uzun vadeli grafik, ETH’nin değerinde bir düşüşe işaret ediyor. Çünkü kripto para yükselen kanaldan çıkıyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin