100 SMA’yı kıran Ethereum için artık bu seviyelere bekleniyor
100 SMA’yı kıran Ethereum için artık bu seviyelere bekleniyor

15 Aralık Ethereum ve EOS fiyat analizi: ETH ve EOS için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum geçen hafta 580 dolardan 540 dolara düştü ve toparlandı, ancak yine de 600 dolar bölgesinde önemli bir dirençle karşı karşıya kaldı ve bir destek seviyesinin üzerine oturduğu için azalan yükseliş ivmesi gösterdi. EOS bir yükseliş dönüş modeli oluşturdu, ancak kırılma inandırıcı değildi ve bir destek seviyesine geri dönülebilir.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

15 Aralık Ethereum fiyat grafiği
15 Aralık Ethereum fiyat grafiği

Pazarın daha kısa zaman dilimindeki dalgalı doğası nedeniyle, Ethereum’un nereye gittiğine biraz netlik kazandırmak için son 12 saatini incelemek önemli.

Fiyat 583 dolarlık destek seviyesini aşıyordu ancak bu bölüm yakında dirence dönüşebilir. Momentum ve ticaret hacmi, konsolidasyon aşamasına işaret ettiği için azaldı. Bununla birlikte Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde.

600-620 dolar şimdiye kadar sert bir direnç gösterdi. Bu bölge, yukarı doğru hareket etmeden önce boğalar tarafından sahiplenilmeli, ancak boğaların bunu yapacak kadar güçlü olduğuna dair henüz bir gösterge yok.

RSI, nötr 50’nin altından geçebilir ve 580 dolarlık destek bölgesinin kaybı, önümüzdeki günlerde ETH’nin 550 dolara gerilemesiyle sonuçlanabilir.

EOS fiyat analizi

15 Aralık EOS fiyat grafiği
15 Aralık EOS fiyat grafiği

EOS’un 4 saatlik grafikte oluşturduğu düşen takoz, kısa bir süre sonra zayıflayan bir patlama gördü. Bu model genellikle modelin zirvesindeki bir fiyat hedefini görür, bu durumda yukarı yönlü bir fiyat hedefi yaklaşık 3,2 dolar olabilir.

OBV düşen bir alım hacmi gösterdi ve fiyat 2,9 dolara ulaştıktan sonra 2,8 dolara düşmeden önce durdu. Yine de fiyat hedefine ulaşabilir ancak eldeki kanıtlar daha fazla yükselişi desteklemiyor.

Öte yandan Bitfinex, EOS’u P2P dijital token ödünç verme/ödünç alma platformu Bitfinex Borrow’a teminat olarak ekledi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin