Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

15 Ağustos Binance Coin (BNB) ve Tron (TRX) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kipto para piyasası bugün karmaşık bir seyir izliyor. Binance Coin, bir düzeltme kaydetmeden önce genel bir yükseliş trendindeydi. TRON ise gelecekteki fiyat hareketinin yönü konusunda önemli sinyaller verdi. Bitcoin ise 12.000 doları aşma gayretini sürdürüyor.

Binance Coin (BNB)

Binance’in yerel tokeni Binance Coin, Temmuz ayında 15 dolara düştüğünden beri güçlü bir performans sergiledi. Kripto para birimi sıralamasında 10. sırada yer alan BNB, 3,37 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

BNB kısa süre sonra bir yükseliş trendi kaydetmiş olsa da 20.85 dolara geri çekildi. Bu hareket sayesinde, BNB’nin başlıca kısa vadeli dirençleri 22 ve 23 dolar bölgelerinde belirlendi. Bu haberin yazıldığı sırada bu iki seviye de ihlal edilmiş durumda.

Chaikin Para Akışı, piyasaya para aktığını gösteriyor ve alıcıların fiyatları iyi bir hacimle artırdığı fikrini güçlendiriyor. Daha uzun zaman diliminde bir sonraki direnç, 24,2 dolarlık bölgenin yakınında yatıyor. Bununla birlikte geleneksel olarak sergilediği model, 20 dolarlık bölgenin BNB için destek seviyesi olmasıyla bir dezavantaja yol açıyor.

Tron (TRX)

TRX geçtiğimiz haftalarda iyi bir yukarı doğru hareket gösterdi ancak hemen sonrasında grafiklerde keskin geri çekilmeler de kaydetti. Bu, Bollinger Bantlarının genişliği ile vurgulandı ve aynı şekilde piyasadaki fiyat oynaklığının altını çizdi.

Son hareketle birlikte 0,02 dolardan 0,02436 dolara yükselmeden önce, TRX 100 EMA’yı (pembe) test etti ve 200 EMA’nın (mor) üzerinde sağlıklı bir mesafede işlem görüyordu.

En son artış için Fibonacci geri çekilme seviyeleri ekteki grafikte gösteriliyor. 0,618 seviyesi (0,0232 dolar) ve 0,5 seviyesi (0,0224 dolar), TRX grafiklerde daha yukarı hareket etmeden önce test edilebilir. Ayrıca 70’lik bir RSI değeri, kripto varlığın aşırı satım bölgesinde işlem gördüğünü ve kısa bir geri çekilme olasılığını güçlendirdiğini gösterdi.

TRON geçtiğimiz günlerde WAVES ile Gravity’yi kendi blok zinciri dillerini (Solidity ve Ride) birbirine bağlamak için kullanmak üzere ortaklığını duyurdu. TRON, 1,7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve CoinMarketCap’te 15. sırada yer alıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin