Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

14 Ekim Polkadot ve Dogecoin fiyat analizi: DOT ve DOGE’de beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DOT piyasası günlük grafikte yükselişini sürdürürken Polkadot yatırımcıları pozisyonlarını yükselişten yana kullanıyor. Dogecoin ise düşüş senaryosu ortaya koydu ve bu eğilimin dışında yer aldı. Dogecoin son 48 saattir düşüş eğilimini sürdürürken, DOGE piyasası için satış baskısı arttı.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

14 Ekim Polkadot fiyat grafiği
14 Ekim Polkadot fiyat grafiği

Polkadot bugün günlük grafiklerinde biraz satış baskısı yaşıyor. Dünden bu yana %2 civarında kaybetmesine rağmen, satın alma baskısında herhangi bir düşüş görülmedi.

Gelinen nokta boğaların güçlü kalmaya devam ettiği anlamına geliyor. Ortalamanın üzerindeki satın alma hacimleri, dijital varlığın 4,228 dolarlık desteğinin üzerine çıkmasını sağladı.

DOT piyasasındaki pozitif satın alma ivmesini MACD’deki yükseliş de destekliyor. Fiyat, 200 dönemlik hareketli ortalamanın üzerinde kalmaya devam etti ve 50 SMA, kısa vadede pozitif bir fiyat eğiliminin bir başka işareti olan 200 SMA’nın üzerinde.

Haberlere baktığımızda ise KuCoin, kısa süre önce 1-50x kaldıraç oranını destekleyen USDT-Margined Polkadot’u (DOT) başlattı.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

14 Ekim Dogecoin fiyat grafiği
14 Ekim Dogecoin fiyat grafiği

Dogecoin, son 48 saatteki düşüşün ardından hâlâ aşağı yönlü bir ivme gösteriyor. Bu haberin yazıldığı sırada dijital varlık 0,00263 dolardan işlem görüyor

Awesome Osilatör, Dogecoin için hem kısa hem de uzun vadeli fiyat trendlerinde düşüş olduğunu gösteriyor. Zira sıfır çizgisinin altında kırmızı kapanış çubukları yer alıyor.

Artan satış baskısı eğilimini doğrulayan Aroon Göstergesi de düşüş eğilimini destekliyor çünkü Aroon Down (mavi) Aroon Up’ın (Turuncu) üzerinde.

Gelinen nokta DOGE piyasasının 0,00262 dolarlık desteğin dahi altına düşmesi anlamına geliyor., Trend çizgisinin altında başka bir düşüş trendi de bunu takip edebilir.

Bu arada Fidelity, dikkat çeken bir Bitcoin raporu ile gündemde. Ayrıntıları buradan inceleyebilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin