Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm
Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm

14 Aralık Tron ve Zcash fiyat analizi: TRX ve ZEC için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron, önemli bir Fibonacci geri çekilme seviyesi olan 0,0277 dolardan sıçradı ancak Aralık ayı boyunca düşüş eğiliminde olduğu unutulmamalı. Piyasa duyarlılığının değişip değişmediği veya TRX 0,03 dolarlık önemli direnç seviyesine yaklaştıkça ayıların tekrar kuvvetle devreye girip girmeyeceği henüz belli değil. Zcash ise  bir destek bölgesine doğru aşağıya doğru ilerliyor gibi görünüyor.

Tron (TRX) fiyat analizi

14 Aralık Tron fiyat grafiği
14 Aralık Tron fiyat grafiği

0,023 dolardan 0,039 dolara geçiş kullanılarak, Fibonacci Retracement seviyeleri de geriledi. %61,8 ile %65 geri çekilme seviyeleri arasındaki bölgeyi temsil eden altın cep, geçtiğimiz hafta TRX için bir talep bölgesi olarak hareket etti.

TRX 0,0282 dolar seviyesinden sıçrarken RSI nötr 50 çizgisini geçti. TRX’in daha fazla yükselmesi, kısa vadeli bir yükselişin kurulduğunu gösterecektir.

%50 geri çekilme seviyesi, 0,03 dolarlık yatay destek seviyesi ile birleşti ve bu da onu önemli bir direnç seviyesi haline getirdi. 0,0277 ve 0,0282 dolarlık bölge de önemli birer destek bölgesi.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

14 Aralık Zcash fiyat grafiği
14 Aralık Zcash fiyat grafiği

ZEC simetrik bir üçgen oluşturdu ve olumsuz yönde bir kırılma gördü. Bununla birlikte 62 dolar civarında likidite cebi, fiyatın 69 dolarlık bir satış baskısıyla karşılaşmadan önce yükseldiğini gördü.

Son olarak MACD yükseliş eğilimi gösterdi, ancak yine de sıfırın altındaydı ve bu nedenle, en iyi ihtimalle zayıf bir satın alma sinyali sundu. ZEC’in kasım ayının sonundan itibaren düşüş trendini sürdürmesi ve 66 dolar desteğini kaybedip vurgulanan likidite cebine düşmesi daha muhtemel görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin