14 Aralık Stellar Lumens, Waves ve Dash fiyat analizi
14 Aralık Stellar Lumens, Waves ve Dash fiyat analizi

14 Aralık Stellar Lumens, Waves ve Dash fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber  – Stellar Lumens düşen bir takozdan çıktı ve önümüzdeki birkaç gün içinde 0,2 $’a yöneldiğinden Bitcoin’in 19.000 $’ı aşması, altcoin piyasasına bir miktar güç verdi.

Aksine, geçtiğimiz birkaç gün boyunca satış baskısı nedeniyle Waves geri çekildi ve Dash kısa vadeli yükseliş gösterirken bir destek seviyesinin altına indi.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Stellar Lumens, Waves, Dash Price Analysis: 14 December

Stellar Lumens düşen bir takozdan çıktı ve fiyatı desteklemek için direnç seviyesini 0.172 $’a yükseltti. İşlem hacmi, son birkaç işlem seansında da hız kazandı.

MACD ayrıca yükseliş eğilimi gösterdi ve grafiklerde sıfırın üzerine çıktı. Fiyat daha da artarsa, önümüzdeki günlerde piyasanın boğaları için 0,2 dolar hedef fiyat olacak.

İlgili bir haberde Tayland’ın en eski bankası Siam Commercial Bank, Stellar blockchain kullanan bir fintech şirketi olan Lightnet ile ortaklaşa yeni bir sınır ötesi havale koridoru açmaya hazırlanıyor.

Waves (WAVES) fiyat analizi

Stellar Lumens, Waves, Dash Price Analysis: 14 December

Kripto para biriminin fiyatı, grafiklerde bazı kazançlar yayınladıktan sonra geçen hafta 7,5 dolara geriledi. O zamandan beri fiyat yeni bir yüksek seviye belirleyemedi. Ancak destek bölgesinde 8 $’a uaklaştı.

OBV, WAVES’in satış hacminin, geçen haftaki alım hacminden daha fazla olduğunu gösterdi. RSI ayrıca nötr 50 bölgeye doğru daha aşağıya indi.

WAVES’in arkasında kısa vadeli bir zayıflık söz konusu bu yüzden grafiklerde bir kez daha 8 dolara düşebilir.

Dash fiyat analizi

Stellar Lumens, Waves, Dash Price Analysis: 14 December

DASH, Awesome Oscillator’da yükselen bir ikiz zirve oluşturdu ve 93,5 dolarlık direnç seviyesini aştı. Fiyat, koinin arkasındaki kısa vadeli yükselişi vurgulamak için 50 SMA’yı (sarı) geçti.

Ancak, psikolojik 100 dolarlık direnç seviyesiyle karşı karşıya kaldı. Yazım sırasında, çok fazla işlem hacmi görmedi. DASH’ın 100 doları geçmesi ve 104 dolarlık direnci test etmesi için bu seviyenin değişmesi gerekiyor.

AO ayrıca, yükseliş görünümünün çok basit bir göstergesi olan sıfırın üzerinde yükseliş eğilimi oluşturdu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin