Analist tahminleri 1000 $ 'a yükselirken Ethereum (ETH) 2020 zirvesini görüyor
Analist tahminleri 1000 $ 'a yükselirken Ethereum (ETH) 2020 zirvesini görüyor

13 Ekim Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 11.000 dolarlık fiyat seviyesinin bir kez daha üzerine çıkarken dijital varlık endüstrisi geçen hafta yükseliş ivmesini yeniden ateşledi. Ethereum, kral kripto paraya ayak uydurdu ve şu anda her iki varlık da bu hafta yüzde 6’nın üzerinde bir büyüme yaşadı.

1 günlük Ethereum grafiği

13 Ekim Ethereum fiyat grafiği
13 Ekim Ethereum fiyat grafiği

1 günlük Ethereum grafiği şu anda Haziran-Temmuz arasındaki konsolidasyon aşamasını kopyalıyor. Boğa rallisi Temmuz sonundan ağustos ortasına kadar değerlemede büyük bir karışıklığa neden olmuştu. Şimdi de benzer bir başka konsolidasyon dönemi yaşandı ve Ethereum fiyatı Ekim ayının ikinci yarısına doğru başka bir güçlü ralliye imza atabilir.

Bu hafta ETH, ilk desteği 365 dolarda kırarak görünümü değiştirebilir. 365 dolardan sonra ivmenin devam etmesi halinde fiyat, 2 Kasım haftasına kadar Ağustos ortası en yüksek seviyesi olan 480 dolara yaklaşacak kadar ivme kazanabilir.

Mevcut fiyat, daha az işlem hacmi ile gözlemleniyor ve bu da tetikleyici nokta olarak düşünülebilir. Ticaret hacmindeki bir artış, fiyatın yükseliş ivmesi göstermesine neden olabilir.

Awesome Oscillator, Ethereum’un yükseliş momentumunun başlangıcını da ima etti.

1 haftalık Ethereum grafiği

13 Ekim haftalık Ethereum fiyat grafiği
13 Ekim haftalık Ethereum fiyat grafiği

1 haftalık grafikte Ethereum’un Mayıs 2018’den beri ilk kez gerçekleşen çift dipli bir grafiği tamamladığına tanık olundu. Yukarı tırmanma sürerse bir sonraki direnç 400 dolar olabilir.

Awesome Osilatör biraz düşüş tonu sergilerken, son trendin kapanışında yeşil bir mum potansiyel bir tersine dönüşü gösteriyor. Yükseliş işaretleri saat gibi işlemeye devam ererse 2020’de Ethereum için bir sonraki en yüksek seviye kasım ayı sonuna kadar mümkün olabilir: 500 dolar.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin