Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

13 Aralık Tezos ve Dogecoin fiyat analizi: XTZ ve DOGE için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç hafta içinde kayıplar kaydeden Tezos şu an 2 dolarlık desteğe geri dönmüş durumda. Dogecoin ise direnç seviyesinde güçleniyor.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

13 Aralık Tezos fiyat grafiği
13 Aralık Tezos fiyat grafiği

Tezos, geçtiğimiz haftalarda düşüş ivmesi yaşadı. Bir dizi düşük tepe oluşturdu ve azalan bir kanalda işlem görürken 2,24 dolar seviyesini kaybetti.

Aynı süre zarfında düşük zirveler gösteren OBV de satış hacminin alım hacminden daha büyük olduğunu vurguladı. XTZ’nin önümüzdeki günlerde 2 dolarlık destek seviyesini test etmek için alçalması muhtemel görünüyor.

Fiyat önemli işlem hacmi ile desteklenen kanalın üzerinde yakın bir mum görürse, bir tersine çevirme sinyali söz konusu olabilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

13 Aralık Dogecoin fiyat grafiği
13 Aralık Dogecoin fiyat grafiği

Desteğin üzerindeki bir konsolidasyon fiyat için düşüş göstergesi olarak kabul edilebilirken, direnç altındaki konsolidasyon fiyat için yükseliş eğilimi taşır. Aralık ayı başlarında DOGE, düşük volatilite ve 0,0033 dolarlık destek seviyesinin hemen üstüne çıktı.

Daha sonra, fiyat bu seviyenin altına düştü ve 0,0031 dolar seviyesi dirence dönüştürdü. DOGE geçtiğimiz birkaç gün içinde bu seviyede konsolide oldu.

Yükseliş eğilimi oluşturan MACD, zayıf bir satın alma sinyali verdi. Fiyat son kısa vadeli yükselişinin altını çizmek için 20 SMA’nın üzerine çıktı ve birkaç saat içinde yaklaşık %5,4 artarak 0,003 dolardan 0,00316 dolara ilerledi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin