FTX borsası ve NBA takımı Miami Heat arasında milyon dolarlık isim anlaşması!
FTX borsası ve NBA takımı Miami Heat arasında milyon dolarlık isim anlaşması!

12 Mart Ethereum, Bitcoin SV ve FTX Token fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Ethereum ve Bitcoin SV bir aralıkta işlem görüyor ve yakın destek seviyelerini savunmaya çalışıyor. FTX Token, destek seviyesini 37.5 $’lık dirence yükseltti ancak kısa vadede ivme kazanmadı.

Ethereum fiyat analizi

Ethereum, Bitcoin SV, FTX Token Price Analysis: 12 March

Saatlik grafikte, Ether’in 1765 $ ile 1850 $ arasında bir aralık oluşturduğu görüldü. Bu aralığın orta noktası 1807 dolardı ve ETH, yazım sırasında bu değerin hemen üzerinde işlem görüyordu.

Kısa vadede, RSI nötr 50’nin üzerindeyken, fiyat da aralığın orta noktasında yer aldı. Bu, ETH’nin bir dönüm noktasında olduğunu ve önümüzdeki birkaç saat içinde bir kez daha 1765 $’ı tekrar ziyaret etmek için 1807 $’ın altına düşebileceğini gösterdi.

1755-1765 $ alanının altında, ETH için bir sonraki destek seviyesi 1694 $ seviyesi.

Bitcoin SV fiyat analizi

Ethereum, Bitcoin SV, FTX Token Price Analysis: 12 March

Bitcoin SV ayrıca, üç haftaya yakın bir süre boyunca sırasıyla 170 dolar ve 192 dolarlık iki inatçı destek ve direnç seviyesi arasında sıkışıp kaldı. 185 dolar seviyesi de destek görevi gördü ve BSV bu seviyenin hemen üzerinde 187 dolarlık bir değere sahip oldu.

OBV, BSV’nin 192 doların altında kaldığı dönemde satıcıların çoğunluk olduğunu gösterdi.

MACD, saatlik grafikte sıfır çizgisinin altında yükseliş eğilimi oluşturdu ve kısa vadeli yükseliş ivmesi gösterecek şekilde yükseliyordu. BSV için ideal bir giriş 185 dolarlık bir yeniden test olacaktır.

FTX Token fiyat analizi

Ethereum, Bitcoin SV, FTX Token Price Analysis: 12 March

FTX Token, son 24 saat içinde 37.5 $ seviyesini dirençten desteğe çevirdi ve birden fazla işlem seansını yeniden test etti. 37-37,5 dolarlık alan satın almak için bir fırsat olacak. FTT’nin 24.3 $’dan 38.9 $’a yükselişi için Fibonacci Retracement kullanıldığında,%27’lik uzatma seviyesi 44.1 $’lık bir hedef verecek.

FTT, son aylarda güçlü bir performans sergiledi ve uzun vadede 30-36 dolarlık alan, önümüzdeki aylarda daha fazla kazanım beklentisiyle kripto parayı biriktirmek için kullanılabilir.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin