featured

Tezos fiyat analizi: XTZ, düşüş stresinin piyasaya hakim olmasıyla 3,6 Doların altına geriledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tezos fiyat analizine göre, ayılar bir kez daha geri döndüğü için fiyatta bir düşüş öngörülüyor. Geçen haftanın başında trend çizgisi yukarıydı. Ancak bu gidişat daha sonra, ayılar art arda üçüncü gün baskın konumda olduğundan ve büyük kayıplar getirdiğinden, piyasa için son derece cesaret kırıcı duruma geldi.

Kripto para biriminin fiyatını 3,43 doların üzerinde tutmak için mücadele etmesiyle bugün yine aynı durum ile karşı karşıyayız. Düşüş momentumu arttıkça, fiyatta iyileşme bugün için imkansız görünüyor.

Tezos fiyatı düşmeye devam ederken boğalar tükenme durumunda

Bir günlük Tezos fiyat analizi, art arda düşüş trendinin ardından tekrar düşüş yönünde ilerliyor. Fiyat bugün 3.43 dolara kadar düştü ve bu kripto para birimi için oldukça düşük. Düşüş momentumu zamanla güçlendiğinden, fiyat seviyelerinde daha fazla düşüş beklenebilir. Diğer önemli göstergeler, gün için 3,80 $ pozisyonunda sabitlenen hareketli ortalamayı (MA) içeriyor.

tezos 1 günlük grafik

XTZ/USD 1 günlük fiyat tablosu. Kaynak: TradingView

Oynaklık yüksek ve Bollinger bantlarının değerleri de değişti. Şimdi, üst değer 4,12 Dolardan işlem görürken, alt değer 3,09 Dolardan işlem görüyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) seviyesi de mevcut durumda büyük ölçüde düştü ve piyasadaki güçlü satış aktivitesini gösteren endeks 45’e geriledi.

Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Dört saatlik Tezos fiyat analizi düşüş eğilimini takip ediyor ve fiyat düşmeye devam ediyor. Son 28 saattir fiyat seviyeleri düşüşte. Şu anda, fiyat 3.41 $ işaretine sabitlendi ve bugün herhangi bir yükseliş hareketi gözlemlenmediği için buradan daha da aşağıya gerilemesi bekleniyor. Sabit fiyat devalüasyonu nedeniyle hareketli ortalama 3.66 Dolar ile hala oldukça düşük gözüküyor.

tezos 4 saatlik grafik

XTZ/USD 4 saatlik fiyat tablosu. Kaynak: TradingView

Düşük alım bölgesine saplandı

Bollinger bantları daha da genişledi ve üst Bollinger bandı 4,19 Dolara ve alt Bollinger bandı 3,45 Dolara ulaştığı için artan tarafa doğru oynaklığa işaret ediyor. Fiyat seviyesi, piyasada güçlü bir düşüş eğilimi gösteren göstergenin alt bandının gerisine düştü. Düşüş trendi nedeniyle RSI puanı da düşüyor ve 261 endeksinde düşük alım bölgesine saplandı.

Daha fazla devalüasyon olası ihtimal

Tezos fiyat analizine bakıldığında, son 4 saat içinde 3.41$ seviyesine ulaştığı için fiyatın bugün düşüş seyrinde olduğu görülüyor. Geçen haftaki istatistiklerle karşılaştırırsak, fiyat önemli ölçüde geriledi. Desteğin daha da düşük olması ve 3.4 Dolar seviyesinde bulunması nedeniyle kripto çifti için daha fazla devalüasyon ihtimali var.

cryptopolitan.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin