Dogecoin analiz

Dogecoin fiyat analizi: DOGEUSD yeni bir sıçramaya mı hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogecoin fiyat analizlerine göre kripto para biriminin bugünü yukarı seviyeleri denemesi öngörülüyor. DOGE/USD dün daha yüksek bir yerel dip gördü. Yükseliş momentumu bir gecede geri döndü ve alıcılar fiyatı 0,0021$ direncinin üzerine çıkardı. Mevcut durumda 0,0025 dolar seviyesine doğru bir hareketle kırılmanın gerçekleşmesine olası olarak bakılıyor.

Boğalar devam ederse kırılma bekleniyor

DOGE/USD bir gecede yükselmesinin ardından, Dogecoin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Piyasa 0,0021 dolar direncini kırmayı başardı ve 0,0025 dolar seviyesini gördü. Boğaların kontrolü sürdürmesi durumunda, olası 0,003 dolar seviyesine doğru bir hareketle bir kırılma olası görünüyor.

Kritik nokta: 0.0021

Günlük oynaklık, piyasanın 0,00217’ye dönmeden önce 0,00236’ya ulaştığını gösteriyor. Şu anki fiyat 0,00215 civarında, hala Ichimoku bulutunun üzerinde ve RSI 47’de. 4 saatlik grafikteki yükseliş eğilimi gösteren mum, yüksek seviyelere hareketten önce geldi ve alıcıların varlığını doğruladı. 0.0021 direncinin üzerinde bir kırılma, kısa süre içinde daha fazla yükselişe yol açabilir.

DOGE şimdilik duruldu

4 saatlik grafikte piyasa, piyasada kararsızlığa işaret eden bir Doji mumu yarattı. Boğalar 0.0021 direncinin üzerine çıkamazsa, aşağı yönde bir hareket görebiliriz. 0,002 seviyesinin altında bir kırılma DOGE/USD’yi 0,00175’e kadar düşürebilir.

Dogecoin Grafik

DOGE/USD 4 saatlik grafik. Kaynak: TradingView

Bollinger bantları genişleyerek piyasanın daha oynak hale geldiğini gösteriyor. 20 günlük MA da daha yüksek bir eğilim gösteriyor ve bir satışta destek seviyesi olarak hareket edebilir.

MACD göstergesi, MACD çizgisinin sinyal çizgisinin üzerinde kesiştiği bir yükseliş sapması gösteriyor. Bu tablo, trenddeki bir tersine dönüşün erken bir göstergesi olabilir.

DOGE/USD, 0,20 doları geçtikten sonra, hemen üzerinde oluşan bir direnç alanında destek buldu. 0.14$ önceki dirençten son toparlanma kısa ömürlü oldu ve DOGE/USD hızla 0.135$ seviyesine düştü.

Belirsizlik sürüyor

Bunun devamında Dogecoin fiyatı daha da düştü. Daha sonra daha düşük bir yüksek ayarlandığından, bu düşüş eğilimini gösterir. Dün, yine de, piyasa belirsizliğine işaret eden daha yüksek bir düşük seviye tespit edildi. Ayın ilerleyen saatlerinde daha fazla yükseliş bekleniyorsa, önce Dogecoin fiyatının yükselmesi gerekir.

Daha büyük bir kırılma gelebilir

Dogecoin fiyatı bugün düşüş gösteriyor, çünkü önceki gün sağlam bir yüksek yerel düşük ayar gördük ve şimdiye kadar başka bir yükselişe neden oldu. Piyasa yorumcularına göre , 0.154 $’dan önceki ana yüksek dalgalanma gibi daha büyük bir kırılma beklenebilir.

cryptopolitan.com

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin