kripto para yorumu

Kripto para konusunda ünlü milyarderden dikkat çeken yorum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para fiyatları ile ilgili yakın bir zamanda kazanç çağrısı yapan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, kripto para birimlerinin yıl sonuna kadar “önemli ölçüde” yüksek bir işlem hacmi görmesinin kendisini şaşırtmayacağını söyledi.

Kripto para tahminleri tutmuştu

Ünlü milyarder, 2022’nin başlarında olduğundan daha “yapıcı” bir duruş sergiliyor. Kısa vadede kripto para duruşunda düşüşten yana bir profil izleyen Novogratz, ABD Merkez Bankası’nın hızlı düşüş eğiliminin tetiklediği ABD hisse senedi piyasasındaki zayıflık nedeniyle kripto paraların toparlanmakta zorlanacağını doğru bir şekilde tahmin etti.

Bitcoin ve en iyi altcoinlerin çoğu Ocak ayında büyük bir mücadele yaşadı ve en büyük kripto para birimi 24 Ocak’ta 33.000$ seviyesinin altına düştü.

Bununla birlikte, son zamanlarda boğalar, Bitcoin fiyatını bu hafta başında Bitstamp borsasında 2022’deki en yüksek seviye olan 48.234 dolara iterek piyasa üzerindeki kontrolü yeniden ele geçirmeyi başardı.

Bitcoin hala zirveden uzak

Bitcoin baskı zamanında 45.617 dolardan el değiştiriyor. Eleştirmenlerin gizlilik erozyonuna yol açabileceğini iddia ettiği bir hareket olan Avrupa Parlamentosu anonim kripto para ödemelerini çökertmek için oy kullandıktan sonra Bitcoin %4,4 düştü.
Bitcoin, son birkaç hafta içinde önemli ilerleme kaydetmesine rağmen hala zirvesinden %33,76 uzakta.

“Güçlü benimseme ana katalizör oldu”

Novogratz, bir sonraki olası rallinin arkasındaki ana katalizör olarak artan benimsemeye işaret etti.
Kripto para kralı ayrıca, metaverse gibi sektörlerde çok sayıda yenilik olduğunu söylüyor. Daha önceki açıklamalarda Novogratz, Bitcoin’in önümüzdeki beş yıl içinde yarım milyon dolara ulaşabileceğini tahmin etmiş ve kripto para biriminin internetteki benimsenme döngüsünü geride bıraktığını söylemişti.

Galaxy Digital başkanı, son birkaç yılda muazzam bir büyüme görmesine rağmen endüstrinin hala ilk başlangıç aşamasında olduğuna inanıyor.

u.today

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin