XRP
11 Aralık XRP fiyat analizi: XRP yeni bir yön arayışında

11 Aralık XRP fiyat analizi: XRP yeni bir yön arayışında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

11 Aralık XRP fiyatı için kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • Dün kısa bir süre 30 sentin altına gevşeyen XRP yeni günde 32 sent kapısından geri döndü.
  • Ana düşüş trendini henüz kıramayan XRP bu eğri altında dalgalı hareketlerini devam ettiriyor.
  • XRP yeni güne yükseliş ile başlamasına rağmen Şu an 100 saatlik hareketli ortalamanın altına çekilmiş durumda.

11 Aralık XRP fiyat hareketleri

Hareketli ortalamaların altında negatif bölgedeki görünümü devam ettiren XRP, bu trendi kırmak için mücadele etse de henüz başarılı olmadı.

Bunun yanında düşüş trend eğrisini geçemeyip gevşeyen XRP fiyatı alt bölgede özellikle son 5 günde giderek artan dip seviyeleri görüyor. Her düzeltme sonrası daha yükse seviyelerde destek bulan XRP’nin buna yönelik bir fiyat sıkışmasına doğru gittiğini görüyoruz.

Buna göre XRP’nin dünkü son dip seviyesi 0,3030 seviyesinde gerçekleşmiş olup fiyatın bu noktaya tutunmayı başardığını görüyoruz. Yukarı yönlü hareketlerde ise şu an 0,3095 dolar seviyesinde bir direnç noktası olduğunu görüyoruz. Bu yüzde XRP’de bugün sıkışan fiyatlardan dolayı sert bir fiyat hareketi görülebilir.

XRP/USD paritesinin yönü için ise hangi seviyeyi kıracağına göre değişecektir. Akşam saatlerinde kadar yönünü belli edebilecek olan XRP tokeni için destek ve direnç bölgesindeki hareketler dikkatle takip edilmeli.

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatlik XRP/USD paritesinde;

  • MACD pozitif bölgede fakat zayıf bir görünümde bulunuyor. MACD histogramının kırmızıya dönmesi düşüşü hızlandırabilir.
  • Stokastik gösterge ise aşırı satım bölgesine girmeden yönünü yukarı doğru çevirmiş olup bu alıcılı işlemlerin devam etmesi şeklinde tetikleyici bir hareket olabilir.
  • RSI göstergesi ise negatif bölgede yatay konumunu sürdürüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin