100x potansiyel! Usta analiste göre bu 5 altcoin çok sert yükselecek
100x potansiyel! Usta analiste göre bu 5 altcoin çok sert yükselecek

100x potansiyel! Usta analiste göre bu 5 altcoin çok sert yükselecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto para analistlerinden Kevin O’Leary, bir dizi altcoin ve Ethereum (ETH) rakibine büyük paralar koyduğunu itiraf etti. Analiste göre 100x yapma potansiyeli olan bazı altcoin’ler var.

“Kripto paralar esasen birer yazılımdır”

Scott Melker podcast’indeki yeni bir röportajda, tanınmış yatırımcı, dijital varlıkların para biriminden ziyade yazılım olduğunun farkına vardığını ve bu yüzden artık çok çeşitli altcoinlere yönelmeye başladığını söyledi.

O’Leary, akıllı sözleşme platformu Solana (SOL), Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC), yüksek hızlı kripto para ağı Hedera Hashgraph (HBAR), merkezsiz borsa (DEX) Serum (SRM) ve Nesnelerin İnterneti odaklı ağ Helyum’u (HNT) öne çıkarıyor.

“Kriptonun bir noktada ekonominin 12. sektörü olacağına inanıyorum. 10 yıl falan alacak ama kendi kendime bunun tamamen yazılım yeniliği olduğunu söylüyorum. Bitcoin bir kripto para değil, yazılımdır…

Bu yüzden dünyanın her yerindeki tüm bu geliştirme ekipleriyle tanıştığım ve onlara özel olarak yatırım yapabileceğim için çok şanslıyım. Ben sadece Polygon’a büyük bir miktar para koydum…HBAR, Solana, Serum, Helium… 32 pozisyonum var.”

O’Leary, şu anda çoğu Blockchain’in ek teknoloji olmadan dünya çapında benimsenmeye ölçeklenemediğini göz önünde bulundurarak, Solana gibi yüksek verimli zincirlerin ve Polygon gibi katman-2 çözümlerinin muazzam bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

“100x kâr elde edebileceğiniz Solana’yı görmezden gelemeyiz.

Bu noktada, bunu gerçekten finansal hizmet üretkenliği olarak düşünmeye başladım, bu yüzden bir şekilde çok fazla özel sermaye yapıyorum.

Polygon’da özel bir pozisyona yatırım yaptığımda, Ethereum’da gaz ücretlerini azaltmanın bir yolu olacağını düşündüğüm uzun vadeli bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla benim için bunlar yatırım yapmaya değer yenilikler.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin