CasperLabs, Terra Virtua koleksiyon platformuyla iş ortaklığı yapıyor
CasperLabs, Terra Virtua koleksiyon platformuyla iş ortaklığı yapıyor

100.000 yatırımcı Casper Labs’ın token satışına akın etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 100.000’den fazla yatırımcı, CasperLabs’ın CoinList’teki teklifine katılmaya çalışıyor. Ancak yalnızca 12.000’inin tokenlara sahip olma ihtimali var.

Casper’ın token satışının üç aşamasından ilki olan aşama 23 Mart gece Türkiye saatiyle saat 03:00’da başladı. Yatırımcılar, 12 aylık bir kilitlenmeye tabi olan tokenlar ile 0,015 $ fiyatla 800 milyon CSPR tokenı için rekabet etti. Katılımcılar, her biri 100 ila 1.000 ABD Doları değerinde bir alımla sınırlandılar.

Her yatırımcı kendisine tahsis edilen 1.000 $’ın tamamını yatırırsa, sadece 12.000 yatırımcı katılabilecek. Tokenlerın %15’i zaten satılmış ve 100.000’den fazla kişi sıraya alınmış durumda, Herkese hizmet edilmesinin tek yolu, her yatırımcının satışa 102 $ bırakmasıdır.

Casper Labs’in CoinList’teki CSPR token satışına katılmayı ümit eden yatırımcılar, şimdiye kadar 100.000’den fazla yatırımcının satış için sıraya girmesiyle bir şok yaşıyor.

Yazının yazıldığı saat itibariyle token satışının ilk aşaması bitmiş durumda.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin