10 Ekim Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES için beklenen yön
10 Ekim Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES için beklenen yön

10 Ekim Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES için beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto korku ve açgözlülük endeksi, en büyük kripto para birimi Bitcoin’in 11 bin doları geçerek 11.376 doları görmesiyle 53 değerini yakaladı. Son hareketleri düşüş gösteren Tron grafiklerde henüz bir tersine dönüş sinyali vermedi. Waves fiyatı ise dibe vurduktan sonra daha fazla kazanç elde etme gayretinde.

Tron (TRX) fiyat analizi

10 Ekim Tron fiyat grafiği
10 Ekim Tron fiyat grafiği

Tron, eylül ortasından bu yana daha düşük zirveler görüyor. Kısa vadede hakim olan düşüş trendi devam ediyor. Ancak Tron son zamanlarda daha düşük bir dip kaydetmedi, bu da kısa vadeli bir yükselişin olası bir işareti olarak yorumlanıyor.

MACD yükseliş eğilimini işaret ederken sıfırın üzerine çıkarak güçlü bir satın alma sinyali verdi.

Parabolik SAR da bir satın alma sinyali oluşturdu. 20 SMA (beyaz) 50 SMA’nın (sarı) altında hareket ediyor. Ancak önümüzdeki birkaç işlem seansında yükseliş eğilimi pek de olası görünmüyor.

Waves (WAVES) fiyat analizi

10 Ekim Waves fiyat grafiği
10 Ekim Waves fiyat grafiği

Grafikte beyazla gösterilen çift dipli bir desen görülüyor. Bu model genellikle daha yüksek bir zaman diliminde daha güvenilir olsa da, modeli takip eden fiyat hareketi ikna edici görünüyor.

Modelin zirveleri, birbirinin %3’ü dahilinde ve iki çukur arasındaki tepe, oluşumun en düşük noktasından %9 daha yüksek değerde.

Bu, AMBCrypto analistlerince WAVES’in önümüzdeki birkaç işlem seansında 2,5 dolara ulaşabileceği yönünde yorumlanıyor. Awesome Osilatörü de benzer bir görünüm kaydetti.

Bu arada Blockchain şirketlerine giden fonlar geçen yıla göre yüzde 79 arttı. Detaylar buradaki haberimizde.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin