10 Ekim Litecoin (LTC) ve Dash fiyat analizi: Beklenen seviyeler
10 Ekim Litecoin (LTC) ve Dash fiyat analizi: Beklenen seviyeler

10 Ekim Litecoin (LTC) ve Dash fiyat analizi: Beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin tarafından kaydedilen son yükseliş alıcıların desteğini almamış gibi görünüyor. AMBCrypto analistleri bu sebeple LTC’nin bir kez daha düşmesini bekliyor. Bitcoin’in kurumsal yatırımcıların odağında olduğu şu günlerde böyle bir düşüş beklemek elbette biraz sürpriz. Son hareketin Bitcoin’i 12.000 dolara doğru çıkarıp çıkaramayacağı merakla bekleniyor. DASH ise düşüş eğilimi gösteriyor.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

10 Ekim Litecoin fiyat grafiği
10 Ekim Litecoin fiyat grafiği

Litecoin yükselen kanal (sarı) içinde hareket ediyor. Kanalın orta noktasını geçen kripto para, 50 dolar seviyesinin hemen altındaki üst trend çizgisi direnci tarafından geri çevrildi.

OBV, son yükseliş trendini destekleyen satın alma hacminin zayıf olduğunu vurguladı. Beyazla gösterilen OBV, fiyat yükselirken düştü. Bu düşüş eğilimi LTC’nin önümüzdeki birkaç işlem seansı boyunca 45 dolarlık destek arayışıyla sonuçlanabilir.

Dash (DASH) fiyat analizi

10 Ekim Dash fiyat grafiği
10 Ekim Dash fiyat grafiği

DASH, düşüş eğilimi gösteren başka bir varlık olarak karşımıza çıkıyor. DASH daha düşük seviyelere ilerlerken gizli düşüş sapması meydana geldi ancak momentum göstergesi (RSI) daha yüksek zirveler (beyaz) yaptı.

DASH’ın bu ayrışmanın ardından küçük kayıplar göstermesi mümkün. 67 dolarlık bölge, kripto varlık için bir miktar talep görebilir. Aynı şekilde 65 dolarlık destek seviyesinde de talepler görebiliriz.

Bu arada 10 Ekim Tezos ve Polkadot fiyat analizi yazımız için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin