1 milyon dolarlık hatalı Tether transferi geri alındı! Peki nasıl?
1 milyon dolarlık hatalı Tether transferi geri alındı! Peki nasıl?

1 milyon dolarlık hatalı Tether transferi geri alındı! Peki nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde bir grup Çinli trader tarafından yanlış adrese gönderildiği öğrenilen 1 milyon dolar değerindeki USDT, Tether tarafından yapılan çalışmalar neticesinde geri alındı sahibine iade edildi.

Yanlış adrese Tether gönderen grup Twitter’dan yardım çağrısında bulundu

8 Eylül’de, “Bill” takma adıyla trade yapan bir grup, yanlışlıkla paralarını bir Swerve token sözleşmesine transfer etti ve geri alamadı. Tezgah üstü trader’lar çaresizlik içinde kalırken Twitter’dan bu acil durumu ifade eden gönderiler yayımladı. Grup şanslıydı zira yardımların Tether koştu.

Bitfinex ve Tether’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino, tweet’e yanıt verdi ve yatırımcılardan bir destek bileti açmalarını istedi. Yanıtta şu ifadeler yer alıyordu:

USDt ERC-20 bir adrese sıkışmışsa onu kurtarabilmeliyiz. Ancak emin olmak için lütfen müşteri desteğimizle iletişime geçin ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

“Fon yasal sahiplerine iade edildi.”

Ve birkaç gün sonra, 11 Eylül’de iyi haber geldi. Ardoino tweet attı:

DeFi projelerini kendi sorumluluğunuzda kullanın. Ancak hata yapıyorsanız en azından Tether kullandığınızdan emin olun. 1 milyon dolar kurtarıldı ve yasal sahiplere iade edildi.

Ardoino tarafından paylaşılan Etherscan işlemi, 1,02 milyon dolar değerinde toplam 1.010.808 USDT’nin Çinli yatırımcılara geri gönderildiğini gösteriyor. Tether, kullanıcıların fonları üzerinde bir miktar kontrol sağlayan merkezi bir finans ağı olduğu için kaybedilen fonları kurtarmayı başardı.

Bu arada meşhur biri yatırımcı, 100 kat artma potansiyeli olduğunu iddia ettiği 5 DeFi tokenini açıkladı. Buradan okuyabilirsiniz.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin