Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

1 Kasım Tezos ve NEM fiyat analizi: XTZ ve XEM için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 14.000 doların biraz altında mola verirken Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi 72 değerini kaydetti. Kripto sıralamasının daha aşağısında Tezos önemli bir destek seviyesini kaybederken, NEM de düşmeye devam etti.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

1 Kasım Tezos fiyat grafiği
1 Kasım Tezos fiyat grafiği

Tezos, 2 dolardaki önemli destek seviyesini kaybetti ve seviyeyi direnç olarak yeniden test etti. Bir sonraki destek seviyesi 1,8 dolardı.

Kripto para biriminin RSI değeri, XTZ 2 dolara küçük bir geri çekilme kaydetmeden önce aşırı satım bölgesine düştü. RSI daha sonra tekrar düşüşe geçmeden önce nötr 50 işaretini yeniden test ederek XTZ için düşüş eğilimini vurguladı.

Haberler tarafına baktığımızda, İsviçre’nin Wetzikon kasabası geçtiğimiz günlerde koronavirüs pandemisinden etkilenen yerel işletmelere yardımcı olmak için Tezos blok zincirine dayalı bir program başlattı.

NEM (XEM) fiyat analizi

1 Kasım NEM fiyat grafiği
1 Kasım NEM fiyat grafiği

Geçtiğimiz haftalarda XEM üzerinde istikrarlı bir satış baskısı vardı ve bu durum grafiklerde hem OBV hem de CMF tarafından vurgulandı.

OBV’nin düşüş eğiliminde olduğu gözlemlendi, bu da satış hacminin alım hacmini aştığı anlamına geliyor. CMF ayrıca önemli bir süre tarafsız bölgede kaldı ve bu da piyasadan sermaye akışının girişleri aştığını gösterdi.

XEM fiyatı, 0,095 dolardaki destek seviyesini kaybetmek üzere. Bir sonraki destek seviyesi ise 0,079 dolar.

Bu arada 1 Kasım Ethereum fiyat analizi için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin