1 Kasım Monero ve VeChain fiyat analizi: XMR ve VET için sırada ne var?
1 Kasım Monero ve VeChain fiyat analizi: XMR ve VET için sırada ne var?

1 Kasım Monero ve VeChain fiyat analizi: XMR ve VET için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Artışını sürdüren Bitcoin hakimiyeti,%63,97’ye geldi. Piyasanın önde gelen gizlilik kripto paralarından biri olan Monero, son birkaç haftadır yatay hareket ediyor. VeChain ise önemli bir destek seviyesinin hemen üzerinde işlem yapıyor.

Monero (XMR) fiyat analizi

1 Kasım Monero fiyat grafiği
1 Kasım Monero fiyat grafiği

Monero, birkaç haftadır 120 ila 135 dolar aralığında işlem görüyor. 50 SMA (sarı) ve 100 SMA (pembe), eylül ayındaki güçlü yükselişin ardından birbirlerine oldukça yakın hareket ediyordu.

Bu yakınlık Monero’nun bir konsolidasyon aşamasında ticaret görmeye devam etme olasılığına işaret etti. Bu yazı yazılırken, fiyat 100 dönemlik hareketli ortalamanın altına indi ve bir kez daha 120 dolara yönelebilir.

RSI, geçtiğimiz birkaç haftanın kripto varlık için baskın bir eğilime sahip olmadığını da belirtti.

VeChain (VET) fiyat analizi

1 Kasım VeChain fiyat grafiği
1 Kasım VeChain fiyat grafiği

VeChain sürekli satış baskısıyla karşı karşıya. CMF, geçtiğimiz haftalarda sermayenin piyasadan güçlü bir şekilde aktığı dönemler olduğunu gösterdi. Ayrıca OBV, alım hacminin piyasadaki satıcılar tarafından ezildiğini de gösterdi.

Bu duruma VET’in 0,0113 dolar seviyesini kaybetmesi ve bir kez daha 0,01 dolardan destek bulması eşlik etti. 0,01 doların altına yaşanacak bir kırılma, bir sonraki önemli düzey olan 0,0091 dolara doğru harekete sebebiyet verebilir.

Bu arada 1 Kasım Chainlink ve Dash fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin