3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?
3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?

1 Kasım Ethereum fiyat analizi: 400 doların altında sıkışan ETH için olası seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta Ethereum, ABD doları karşısında 400 doların üzerinde aşağı yönlü bir düzeltme başlattı. ETH fiyatı 392 dolarlık destek seviyesinin ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) altında bile işlem gördü.

Bitcoin 14 bin dolara yürürken Ethereum da peşinden gitti

373 dolar civarında bir dip oluştu ve Bitcoin’in 14.000 dolara doğru ani yükselişinin ardından Ethereum fiyatı da yukarı yönlü bir düzeltmeye başladı. 380 dolar ve 382 dolar seviyelerinin üzerinde bir kırılma gerçekleşti. Sonrasında fiyat 410 dolardan 373 dolara yaşanan aşağı yönlü hareketin %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerine tırmandı.

Ancak fiyat 392 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir dirençle karşı karşıya gibi görünüyor. Fiyat şimdi 410 dolardan 373 dolara yaşanan aşağı yönlü hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesine yakın.

1 Kasım Ethereum fiyat grafiği
1 Kasım Ethereum fiyat grafiği

ETH için sıradaki muhtemel seviyeler

Bir sonraki ana direnç 395 dolar ve 396 dolar seviyelerine yakın. Ayrıca 4 saatlik ETH/USD paritesi grafiğinde 395 dolara yakın direnç gösteren büyük bir düşüş eğilimi çizgisi var. 392, 395 ve 396 dolar direnç seviyelerinin üzerinde başarılı bir kırılma, yakın vadede yeni bir ralli başlatmak için şart.

Bir sonraki direnç, 400 dolar seviyesinin yakınında. Boğaların önümüzdeki seanslarda 420 dolardaki direnç bölgesinin yeniden testini hedeflemesi muhtemel.

Ethereum 392 ve 395 dolar direnç seviyelerini temizleyemezse yeni bir aşağı yönlü düzeltmeye başlayabilir. Olumsuz yöndeki ilk destek 382 dolar seviyesine yakın.

Ana destek 373 dolarlık dip seviyeye yakın oluşuyor. Daha fazla kayıp, fiyatı kritik 365 dolarlık desteğe (çoklu temas bölgesi) doğru yönlendirebilir.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD: Yükseliş bölgesinde ivme kazanmak için mücadele ediyor.
  • 4 saat RSI: 50 seviyesinin hemen altında.
  • Ana Destek Seviyesi: 382 dolar
  • Ana Direnç Seviyesi: 395 dolar

Bu arada Facebook, Bitcoin ile ilgili paylaşımları bir kez daha sansürlemeye başladı. Ayrıntılar için buradaki haberimizi okuyabilirsiniz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin