1 Kasım Chainlink ve Dash analizi: LINK ve DASH'te sıradaki yön ne olacak?
1 Kasım Chainlink ve Dash analizi: LINK ve DASH'te sıradaki yön ne olacak?

1 Kasım Chainlink ve Dash analizi: LINK ve DASH’te sıradaki yön ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink, grafiklerde kısa vadeli bir düşüş trendinde. Dash ise geçtiğimiz ay boyunca önemli ölçüde dalgalanma kaydetti ve fiyat listelerinde bazı önem seviyelere dokundu.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

1 Kasım Chainlink fiyat grafiği
1 Kasım Chainlink fiyat grafiği

Chainlink, bu haberin yazıldığı sırada azalan bir kanalda işlem görüyor. Genellikle bu tür kanallar yukarı yönde bir kırılma görür. Son kayıplar da ticaret hacminde istikrarlı bir düşüş trendi ile aynı zamana denk geldiğinden, bu çok önemli olarak kabul ediliyor.

Kripto para biriminin fiyatının bu yönde hareket etmesiyle ticaret hacmindeki düşüş, piyasanın önümüzdeki günlerde kendini tersine çevirebileceğini ima etti.

Bir sonraki destek seviyeleri 10,4 ve 9,5 dolar.

Dash fiyat analizi

1 Kasım Dash fiyat grafiği
1 Kasım Dash fiyat grafiği

DASH, geçtiğimiz hafta düşüş eğilimindeydi ve OBV, kripto varlık için artan satış hacimlerini vurguladı. Bununla birlikte DASH, desteğini 65 dolara yükseltirken 70 dolar seviyesini de geri aldı. Grafiklerde yukarı doğru başka bir hareket için bunun önemli olabileceği ifade ediliyor.

Ancak analistlere göre bu muhtemelen kısa vadeli bir eğilim olacak. Geçen ay 78 ila 65 dolar arasında işlem gören kripto para için bazı ağır dalgalanmalar söz konusuydu.

Bu nedenle önümüzdeki haftalarda, seviyelerden herhangi birinin kesintisiz olması koşuluyla yatırımcılara short veya long pozisyon açma fırsatı sunulabilir.

Bu arada 1 Kasım Tezos ve NEM fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin