1 Kasım Bitcoin fiyat analizi: Kısa vadede düşüş işaretleri açığa çıktı!
8 Haziran Bitcoin analizi: BTC için muhtemel senaryolar

1 Kasım Bitcoin fiyat analizi: Kısa vadede düşüş işaretleri açığa çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, son 4 haftada %40’lık önemli bir artış kaydetti. Bu haftaki artış ise %5,47. 14.000 dolarlık seviye yerel bir zirve olabilir ve izini sürebiliriz ancak Bitcoin’in teknik yönlerine bakmadan bunu anlamak için henüz çok erken.

1 saatlik Bitcoin fiyat grafiği

1 Kasım Bitcoin saatlik fiyat grafiği
1 Kasım Bitcoin saatlik fiyat grafiği

Bitcoin için bir saatlik grafik, kısa vadeli bir zaman diliminde kripto parada genel bir düşüş eğilimini gözler önüne seriyor. Kripto paranın grafiklerde oluşturduğu son kalıp ise yükselen kanal. Bu model doğası gereği aşağı yönlü bir formasyon. Bu haberin yazıldığı sırada BTC kanalın alt kısmına dokundu ve yakında bir patlama beklenebilir.

13.200 dolar oldukça kritik

Önemli seviyeler arasında 13.864, 13.200 ve 12.325 dolar (3 sarı çizgi) bulunuyor. Bu haberin yazıldığı esnada Bitcoin fiyatının olası bir kırılma halinde 13.200 dolara düşebileceği ifade ediliyor. BTC’nin teknik göstergeleri de bunu destekliyor.

OBV ve RSI da düşüş eğilimi (mor çizgi) gösteriyor. Bitcoin 14.097 dolardan 13.700 dolara düştüğü için fiyat zaten bu ayrışmanın bir parçasını gördü. Düşüş eğilimi, formasyonun kırılma yönüyle de uyumlu. Bu sebeple, BTC’nin grafiklerde daha düşük seviyelere gelmesini bekleyebiliriz.

Dikkat edilmesi gereken önemli seviye 13.200 dolar (ikinci sarı çizgi). Burada ilk düşüş BTC’yi 13.200 dolara ve ardından 12.982 dolara (kırmızı çizgi) itebilir. Yani sırasıyla %3 ve %6’lık düşüşler beklenebilir.

Yalnızca kısa vadeli görünümdeki teknik göstergelerin düşüş eğilimi gösterdiğini ve burada yazılanların AMBCrypto analistlerince kaleme alındığını lütfen unutmayın. Riskleri göz önünde bulundurarak, dikkatli bir şekilde trade yapmanızı öneriyoruz.

Bu arada Avrupa Merkez Bankası Başkanı’ndan yeni dijital para açıklaması ve anketi geldi. Detaylar buradaki yazımızda.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin