1 haziran ripple
1 Haziran Ripple fiyat analizi: Aşağı yönde önemli destekler oluştu

1 Haziran Ripple fiyat analizi: Aşağı yönde önemli destekler oluştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Haziran Ripple fiyat hareketlerine ilişkin kritik noktaları şu şekilde özetleyebiliriz:

  • Ripple fiyatı ABD doları karşısında 0,60 dolar destek seviyesi üzerinde kalarak, pozitif bölgede kalmaya devam ediyor
  • XRP/USD saatlik grafiğinde 0,6060 dolar destek seviyesi ile kısa dönemde bir yükseliş eğilimi bulunuyor.
  • Parite yakın zamanda 0,6250 dolar direncini test etmeden önce birkaç noktada düzeltme görebilir.
  • Ripple fiyatı dolar ve Bitcoin karşısında yükseliş alanına yerleşmiş gözüküyor. Yakın zamanda 0,6250 engelinin aşılması durumunda kazançları daha da arttırabilir.

1 Haziran Ripple fiyat eğilimi

Ripple Amerikan doları karşısında 0,60 dolar üzerinde iyi bir fiyat performansı ile karşılaştı. Fiyat dün itibariyle 0,62-0,6250 dolar direncini yeniden test etti. Ancak 62,5 cent üzerine çıkmayı başaramayarak en yüksek 0,6201 seviyeleri görüldü.  Daha sonra aşağı yönlü yaşanan düzeltme, fiyatın 0,6150 dolar seviyesinin altında işlem görmesini sağladı.

Aşağı yönlü hareketlerde 0,60 dolar seviyesi üzerinde birkaç destek noktası bulunuyor. XRP/USD paritesinin saatlik grafiğinde kısa dönemde ise yükseliş trendine geçilmesi 0,6060 dolar desteğinin üzerinde kalınması ile mümkün olabilir. Trend çizgisi altında grafikte görülen fib 50 seviyesine denk gelen 0,6008 noktası kayıpları önleyen bir seviye olarak çalışmaktadır. Bu seviyenin aşılması durumunda bir sonraki ana alış bölgesi yaklaşık 0,5850 dolardır. Fiyatın bu destek seviyeleri üzerindeki gün kapanışları yükselen trendde kalmasını sağlayacaktır.

1 haziran Ripple grafigi

Grafiğe baktığımızda XRP fiyatı 0,5850 seviyesi üzerinde iyi bir destek buluyor. Yakın zamanda ise aşağı yönlü ufak düzeltmeler yaşanabilir. Fakat 0,60 ve 0,5850 dolar seviyeleri kayıpların tutulması için oldukça önemli noktalardır. Yukarı tarafta fiyatın 0,6250 dolar üzerindeki günlük kapanışı 0,66 dolara doğru kazanç artırımlarının önünü açabilir.

Önemli teknik göstergelere baktığımızda ise;

Şu an Saatlik MACD hafif sat sinyali verirken, saatlik RSI ise 50 seviyesinin altında hareket ediyor.  1 Haziran Ripple ana destek ve direnç seviyeleri ise sırasıyla 0,5850 ve 0,6250 dolar olarak belirlenmiştir.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.
En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin