1 haziran ethereum afis
1 Haziran Ethereum fiyat analizi: ETH/USD kritik destek seviyesinde güç kazanıyor

1 Haziran Ethereum fiyat analizi: ETH/USD kritik destek seviyesinde güç kazanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Haziran Ethereum fiyatına dair kritik noktalar aşağıda listelenmiştir.

  • ETH fiyatı ABD doları karşısında 585 dolar direncini kırma noktasında mücadele ediyor
  • Dün yaşanan en kritik detay ETH/USD saatlik grafiğinde 565 dolar seviyesi ile desteklenen ana yükseliş eğiliminin bozulmamış olmasıdır.
  • Paritenin aşağı yönlü reaksiyondan kaçınması için 565 dolar desteği ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde kalması oldukça önemlidir.
  • Ethereum fiyatı dolar ve Bitcoin’e karşı bir kademe daha değer kazanıyor. Yükseliş eğilimde kalmak için ise kritik seviye olan 100 saatlik hareketli ortalamanın aşağı yönlü kırılmaması gerekiyor.

1 Haziran Ethereum fiyat hareketleri

Ethereum fiyatında Amerikan doları karşısında 575 dolar direnci üzerinde yukarı yönlü bir baskı söz konusu. Ancak alıcıların fiyatı 585 dolar üzerine çıkarma çabaları henüz başarılı olamadı. Kısa vadeli bakıldığında en yüksek 586,31 dolar seviyesi görülse de bu seviyede tutunamayarak, fiyatın aşağı doğru seyrettiğini gördük. Bu yaşanan son düşüş fiyatın 580 dolar desteğinin aşağısını görmesine neden oldu.  Asya işlem saati kapanışı ve Avrupa işlem saatlerinin açılışı ile kendine gelen ETH paritesi yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde 585 dolar direncini test etmektedir.

Günün ilk saatlerinde yaşanan düşüş ise 570 dolarda destek bulmuştur. En önemli destek noktası ise yükseliş trendinin devamını teyit eden saatlik grafikte tespit edilen 565 dolar desteğidir. Aynı zamanda 100 saatlik hareketli ortalamada şu an için 565 dolar seviyelerine yakın seyretmektedir. Bu nedenle 565 dolar desteği oldukça önemlidir. Bu seviyenin kırılması Ethereum fiyatının kısa dönemde büyük bir aşağı yönlü düzeltme yaşanmasına neden olabilir

1 haziran ethereum

Grafiğe baktığımızda şu an fiyatın pozitif yönde ilerlediğini açıkça söyleyebiliriz. Fiyatın 565 doların üzerinde ve 100 saatlik SMA’nın üzerinde bulunması bunu teyit etmektedir. Yukarı yönlü hareketlerde ise alıcıların daha fazla kazanım sağlaması için 585 dolar direncini sorunsuz geçmesi gerekiyor. Günlük kapanışın 585 dolar üzerinde gerçekleşmesi ise 600 doların yeninden test edilmesini sağlayabilir.

Sonuç olarak; 565 doları ana destek seviyesi olarak ve 585 doları da ana direnç seviyesi olarak tespit etmekteyiz. Önemli teknik göstergelerden MACD ise saatlik görünümde zayıf da olsa Sat sinyali vermektedir. Diğer önemli bir gösterge olan RSI saatlik görünümü ise 50 seviyesine yakın hareket etmektedir.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin