1 Haziran Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler, bir sonraki yön ve çok daha fazlası
1 Haziran Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler, bir sonraki yön ve çok daha fazlası

1 Haziran Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler, bir sonraki yön ve çok daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Etkileyici bir haftayı geride bırakan Ethereum bu hafta oldukça iyi bir performans gösterdi. Önce ETH cephesinde geçen hafta neler yaşandığına bakalım, ardından teknik göstergeleri inceleyelim.

Ethereum geçen hafta nasıl bir grafik çizdi?

Hafta boyunca yükseliş eğilimini takip eden ETH, 240 doları aşarak ivme kazandı. 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıkarak 250 dolarlık direnç bölgesine yürüyen kripto para bu noktada bir zirve oluşturdu. Sonrasında düzeltmeye girilse de bu esnada 230 dolar güçlü bir destek oluşturdu.

Hayli oynak bir grafik çizen Ethereum 240 dolar seviyesiyle mücadele ediyor gibi görünüyor. 250 dolardan 229 dolara dek geri çekilen kripto para 240 doların üstüne yine çıkmayı başarırsa bir kez daha 250 doları kırmaya çalışacaktır.

250 doların kırılması halinde büyük bir rallinin başlama ihtimali var. Böyle bir durumda önümüzdeki oturumlarda fiyat 260 ve 265 dolar seviyelerine yürüyebilir.

Aynı grafikte 232 dolara yakın desteği olan büyük bir yükseliş trendi çizgisi de var. Fiyat eğilim çizgisi desteğini kırarsa ve 230 dolar seviyesini temizlerse yakın vadede daha büyük bir düşüş riski var.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD: Yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor.
  • Saatlik RSI: 50 seviyesinin oldukça üzerinde.
  • Büyük Destek Seviyesi: 232 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi: 245 dolar

newsbtc

ABD’de gündem negatif faiz: Kripto para alanına etkisi nasıl olacak?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin