Bitcoin
Facebook verileri, kitlesel Bitcoin kabulü için önemli bulgular ortaya koydu

1 Haziran Bitcoin fiyat görünümü: Ters omuz-baş formasyonu gerçekleşiyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Haziran Bitcoin fiyatına dair önemli detayları aşağıdaki listede bulabilirsiniz:

  • Bitcoin fiyatının gün içerisinde aşağı yönlü hareketi, ters omuz-baş-omuz formasyonu oluşmasına neden olabilir.
  • Fiyatın yükseliş trendinin doğrulanması için boyun çizgisini geçmediği görülüyor
  • Teknik göstergeler alış yönlü momentumlarında dönüş sinyali olduğunu gösteriyor
  • Bitcoin sonunda bir saatlik grafikte bir ters omuz-baş-omuz modeli oluşumunu düşüşü ile tamamlayabilir

1 Haziran Bitcoin teknik gösterge sinyalleri

Bir bakıma ana eğilimin yönünü tayin etmemizi sağlayan ve 100 SMA’nın uzun vadeli 200 SMA altında seyretmesi eğilimin hala aşağı yönlü olduğunu gösteriyor.

Ancak iki hareketli ortalama arasındaki boşluğun yeterince darlaşması olası bir boğa piyasası geçişi için sinyal niteliğindedir. Aynı zamanda Bitcoin fiyatının hareketli ortalamaların üzerinde seyretmesi yükseliş momentumu içinde bir erken sinyal olarak değerlendirilebilir. Bu konumda 100 SMA ve 200 SMA dinamik destek görevi olarak takip edilebilir.

RSI, aşırı satım seviyelerine henüz ulaşmadan yukarı yönelmesi alıcıların piyasadaki artışını işaret etmektedir. Stokastik göstergesinin de daha yukarı dönmesi ve yukarı seviyelerde kalmaya devam etmesi, fiyatında da onu takip edebileceği anlamına gelir. 7600 dolar seviyelerinde oluşan boyun çizgisinin geçilmesi oluşan ters formasyon boyutu kadar bir yükseliş olmasını sağlayabilir.

1 haziran bitcoin

Piyasa gelişmeleri

Bitcoin bu hafta hakkında yapılan olumlu ve olumsuz yorumlarla mücadele etti. Fakat kripto para piyasasının geneline baktığımızda geri kazanımlar görülebileceği anlaşılıyor. Aynı zamanda ay sonu olması nedeniyle bazı kar alım yönlü hareketleri de hesaba katmakta fayda vardır.

ABD doları ticaret savaşının yeniden başlaması tedirginliği ile daha zayıf bir zeminde bulunuyor.  Hükümet Meksika, Kanada ve Avrupa Birliği’nden çelik ve alüminyum ithalatı konusunda daha yüksek tarifeler uygulamaya koyuyor. Bu durum ise küresel ticaret aktivitesini ve büyümesini azaltabilecek yönde ticari müttefiklerden misilleme önlemleri gelmesine neden oluyor.

Yeni bir ay hem endüstrinin canlanması hem de yatırımcıların daha iyimser bir havaya girmesine neden olabilir. Bugün takip edilecek en önemli veri ise açıklanacak olan tarım dışı istihdam verileridir. Bu veriler ABD dolarında hareketli saatler yaşanmasına neden olabilir.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin