featured

Yeniden 1 dolara ulaşmak için mücadele eden bu altcoin başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, 1 dolar seviyesine yeniden ulaşabilmek için mücadele ediyor. Kripto endüstrisinin yatırım ve DeFi cephesindeki en büyük katılımcılarından biri olan Polygon, son birkaç haftadır olağanüstü bir büyüme yaşadı.

Ağın değişen dinamikleri altcoin üzerinde bir etki yaratacağından, bu büyümenin devam edip etmeyeceği merak konusu.

Polygon ağı büyüyor

2 Ağustos’ta, Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, değeri 1,26 milyar doların üzerinde olan 1,4 milyar adet MATIC token’ının kilidinin açıldığının onayını tweetledi.

Tüm MATIC arzının yaklaşık %14’ünü temsil eden bu token’lar hakediş sözleşmesinden serbest bırakıldı.

Bu 1,4 milyar MATIC’ten 640 milyon MATIC, ağa katılmayı taahhüt ettikleri kurucu ortaklar tarafından talep edildi. Geçen Ağustos ve bu Nisan ayında gerçekleşen kilit açmalar, ekibin planladığı şeylerdi.

546 milyon adet MATIC altcoin’inin de kilidi açıldı. Ancak bu token’lar Polygon Foundation tarafından tutulacak ve Ekim 2022’de açılması planlanan 273 milyon MATIC token’ı ile birleştirilecek.

altcoin MATIC

Bununla ilgili ilginç olan şey, bu token’lar piyasaya çıkmadığı için kilit açmaların fiyat hareketini hiçbir şekilde etkilemeyecek olmasıdır. Dolayısıyla fiyat her iki yöne doğru da sallanabilir.

Ancak bu, yatırımcılara ağ ve geliştirme ekibi konusunda bir miktar güven duygusu aşılıyor. Bu cephede Polygon, Clearpool Finance aracılığıyla teminatsız kurumsal krediler için ilk DeFi pazarını tanıtarak son derece iyi gidiyor.

Bu, MATIC’in % 164,16’dan fazla arttığı bir buçuk ay boyunca altcoin tarafından işaretlenen toparlanmayı desteklemek için kullanışlı olacaktır. Bu yazının yazıldığı sırada 0,94 dolar civarında işlem gören MATIC, mayıs ayındaki kayıplarını geri kazanmaya çok yakın. Bu hareket sırasında altcoin destek noktası olarak 1 dolar seviyesini de geri alabilir.

Chaikin Para Akışı, son birkaç gün içinde bazı çıkışlar gösteriyor. Ancak makro ölçekte yatırımcılar aktif oldu.

Sonuç olarak bu durum, pozitif bölgedeki konumunu üç haftadan uzun süredir koruyan altcoin’in  piyasa değeri üzerinde olumlu bir etki yarattı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin