Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi
Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi

1.600 doların üzerinde Ethereum alınır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, iki günden fazla bir süredir 1.600 doların üzerinde işlem görüyor, bu bir hafta önceki grafiklerde eski ATH’sine ulaştıktan sonra altcoin’den beklenen bir hareketti. Merakla, birçok teknik analist, Ethereum’un 1.700 doların üzerinde bile değerinin altında kaldığını düşünüyor.

Aslında, ağdaki hashrate ve aktif adreslerin ışığında, traderlar, özellikle diğer zincir içi ölçümler de yaklaşan bir ralli sinyalini verdiğinden, yakın vadede ETH konusunda yükselişe geçti. Şimdi, ağda toplanan günlük işlem ücretlerine dayanarak Ethereum’u değerlemenin farklı yolları var. Aynı şekilde, Grayscale’in Ethereum’un değerlemesi hakkındaki son raporu, Ether’in hızla artan ücretleri ödeyen emtia olduğu sonucuna vardı ve tıpkı seyahatteki bir artışın benzine olan talebi artırabileceği gibi, yüksek ücretlerin de Ether için talebi artırdığını ekledi.

Ücretlerdeki artış, değerlemesine gerçekten zarar vermiyor. Bunun yerine, talebi yönlendiriyor ve daha yüksek ücretler ve değer olasılığını ortaya çıkarıyor. Artış tüccarların portföylerine zarar verebilirken, değerleme arttıkça uzun vadede genel olarak olumlu bir etkiye sahip. Ekteki tabloya göre, Ocak 2018’deki en yüksek ücretlerle karşılaştırıldığında, Ethereum’un günlük işlem ücretlerinin Ocak 2021 itibariyle yaklaşık 5 kat olması da dikkat çekici.

ethereum

Ethereum için oyun değiştirici, 1.600 doların üzerinde satın alma maliyetini haklı çıkarabilecek bir şey, faiz getiren bir varlık olarak ortaya çıkmasıdır. Başlangıç ​​değeri, aktif arz, değişim dengesi ve talep tarafından yönlendirildiği için fayda ve arz-talep dinamiklerinden elde edilir. Fayda, stake etme süreci aracılığıyla da gözlemlenebilir, çünkü ETH 2.0 piyasaya sürüldüğünde, stake etme, yatırımcıların Ethereum’un gelecekteki beklentilerine güven göstermesi anlamına geliyordu.

Bu, dağıtımda artışa, piyasa kapitalizasyonunda artışa ve sürekli olarak azalan aktif arza katkıda bulunmuştur; olumlu bir geri bildirim döngüsü görevi gören tüm faktörler. Bu döngünün hem spot piyasalarda hem de Vadeli İşlemler piyasalarında olumlu duyguları etkilemesi ve uzun vadede fiyatı istikrarlı bir şekilde artırması bekleniyor.

Ayrıca, stake etme, Bitcoin’in rallisine yol açan kıtlık anlatısını destekleyen piyasadaki arzı azalttı. Bitcoin ve Ethereum şu anda yüksek bir korelasyonu paylaşmıyor, ancak anlatılar benzer ve benzer sonuçlar vermesi bekleniyor. Sonuç olarak, tahsis pozitif kalırsa ve değerleme anlatısı 2021’e kadar oynamaya devam ederse, 1.600 doların üzerinde satın almak doğru strateji olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin