Coinbase 0x (ZRX) listeleme sürecinin dört aşaması
Coinbase 0x (ZRX) listeleme sürecinin dört aşaması

0x (ZRX) listeleme haberi sonrası yükselmeye devam ediyor: ZRX yaklaşık yüzde 20 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase herkesin merakla beklediği listeleme kararını açıkladı ve 0x (ZRX) tokenini listeleyeceğini duyurdu. Ancak Coinbase, duyuru yapıldıktan yaklaşık 12 saat sonra 0x ticaretini işleme açacak. Ancak 0x (ZRX) listeleme haberi sonrası sert yükseldi ve ZRX yaklaşık yüzde 20 arttı!

Coinbase 0x (ZRX) listeleme sürecinin dört aşaması

Ayı piyasası, Coinbase müşteri tabanının %80 gibi büyük bir oranla düştüğünü bildiren raporlarla geniş kapsamlı sonuçlara sahip gibi görünüyor. Fintech merkezli girişim şirketi Tribe Capital tarafından toplanan verilere göre, Eylül ayında Coinbase üzerinde alış ve satış yapan aylık ABD müşterilerinin sayısı yüzde 80 azaldı. Bu haber, Coinbase’in 8 milyar dolar değerinde olduğunu ve 500 milyon dolarlık yatırım almak için Tiger Global ile görüştüğünü bildiren son raporların ardından geldi.

Borsa bu listelemenin dört farklı aşamada gerçekleşeceğini söyledi. İlk aşamada Coinbase 0x ticaretini işleme açacak. İkinci aşamada müşterilerin limit siparişi vermesine izin verecek ancak borsa tamamlanmış siparişlerin verilemeyeceğini de ortaya koyuyor. Bu yöntem, kullanıcıların platformda kolay işlem yapmasını sağlamak için şirket tarafından yapılıyor. Üçüncü aşamada “limit sipariş eşlemesi” söz konusu, ancak müşteriler hala piyasa emirlerini sunamayacaklar. Borsa ayrıca konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Son aşamada limit, piyasa ve stop emirleri dahil olmak üzere tam ticaret hizmetleri sunulacak.

0x (ZRX) fiyatı artmaya devam ediyor

CoinMarketCap verilerine göre, 0x listeleme haberini sonrasında belirgin bir artış kaydetti. Fiyat grafikleri, 0,676 dolar ile 0,873 dolardan gelen büyük bir yanal artışa işaret ediyor. Ardından para, daha önce olduğundan daha yüksek bir destekle dengelendi. Yazım sırasında 0x, %17 oranında artışla 0,77 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 417 milyon dolarlık piyasa değeriyle 25. sırada yer alıyor.

0x (ZRX) fiyat grafiği
0x (ZRX) fiyat grafiği

0x’in ticaret hacminin çoğunluğu Binance tarafından toplam hacmin 44.909 milyon dolarlık bir kısmıyla gerçekleştirildi. Binance, 0x ticaretinin %58’ine sahipken, Upbit %8 oranıyla onu takip ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin