0x coin
0x hala Coinbase dopinginin etkisinde: ZRX yükselişi devam ediyor

0x hala Coinbase dopinginin etkisinde: ZRX yükselişi devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazartesi sabahı kripto para piyasalarında, hafta sonu yaşadığı kayıpların da toparlanmaya başlamasıyla birlikte bir değişim yaşandı. Toplam piyasa kapitalizasyonu 250 milyar doları aştı ve sinyaller yükseliş yönünü göstermeye başladı. En büyük 25 coin arasında ise şu an için en iyi performansı 0x (ZRX) gösteriyor.

Bitcoin, sadece yüzde 2 artışla 6.470 dolara yükseldi ve 6.450 dolarlık kilit direnç seviyesini kırmış oldu. BTC, bir sonraki direnç seviyesine yaklaşırken olumlu sinyaller de bu hareketini destekler nitelikte. Ethereum, yazımızın yayına hazırlandığı esnada 466 dolardan işlem görürken, yüzde 4,96’lık bir kazanç ile daha iyi sonuç veriyor.

Altcoinlerin çoğu genellikle yeşilde iken Coinbase tarafından destek gören beş coin ise sağlam kazançlar elde etmeye devam ediyor. Coinmarketcap’a göre bugünün en yüksek kazanç sağlayan en büyük ilk 25 coin arasında 0x zirvede gözüküyor. 0x’in yüzde 10,5’i bulan bir artış elde ettiğini görüyoruz. ZRX şu anda bir doların üzerine çıkarak 1,17 dolardan işlem görüyor. Geçtiğimiz hafta toplamında ZRX, bu pazartesi günkü 0,97 dolar fiyatından yüzde 16,5 oranında yükseldi. Coinbase duyurusu yapılmadan önce 13 Temmuz tarihinde ise haftanın en düşüğü olan 0,75 dolara düşmüştü. Geçen ay itibarıyla ise 0x’in 0,85 dolardan yüzde 33 kazanç elde etti. Bitcoin’e karşı, günlük yüzde 8 artış ile 17750 satoshisden işlem görürken, haftalık artışı yüzde 24 oranında oldu.

0x

0x (ZRX), Coinbase duyurusundan en çok yararlanan coin oldu

Böylelikle merkezi olmayan borsa protokolü 0x, Coinbase listeleme haberinden en çok yararlanan coin oldu. En çok işlem gördüğü kripto para borsası platformu ise Binance olup toplam ticaret hacminin şu anda yüzde 50’den fazlasını oluşturuyor. Bu hacim gün içinde 23 milyon dolardan 45 milyon dolara fırladı. Ve 600 milyon dolarlık bir pazar artışı ile ZRX coini 23. sıraya yükseldi.

Bu sabah iyi performans gösteren diğer alt coinler arasında ise yüzde 6’lık artış ile Binance Coin, yüzde 7,8’lik artış ile Tezos tırmanışı ve yüzde 18’lik artış ile Digibyte’ı sayabiliriz. TenX şu an yüzde 36 artışla uçuyor. VeChain ise düşüşüne devam ederek son 24 saatte yine yüzde 6 oranında bir değer kaybı yaşadı.

Toplam kripto piyasası kapitalizasyonu yüzde 3,4 artarak 260 milyar doları aştı. Ve ticaret hacmi 9 ile 12 milyar dolar arasında arttı. Küçük bir iyileşme hareketi gördüğümüz piyasada bu haftanın devamında görülebilecek fiyat hareketleri dikkatle takip edilecek.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin