featured

Reserve Rights (RSR) destek noktasına – Ama önce eylül ayının düşük seviyelerine mi gidecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Reserve Rights (RSR) muhtemelen aşağı yönlü hareketinin sonuna yaklaşıyor. Ancak altcoinin hareketi tersine dönmeden önce eylül ayının en düşük seviyelerine gidebilir.

2 Aralık tarihinde altcoin RSR değeri 0.059 dolar seviyesine kadar ulaşmayı başardı. Fakat ardından düşüş hareketleri başladı. Destek noktası olarak 0.057 dolar seviyesi belirlenmiş fakat bu nokta reddedilmişti. Daha önce aynı destek noktası 25 Ağustos tarihinde de reddedilmişti.

RSR’nin fiyatı o zamandan beri düşüşte. 14 Aralık tarihinde ise 0,028 dolar seviyelerine kadar düştü.

Kripto para birimi hafif bir sıçrama yapmış olsa da, teknik göstergeler hâlâ düşüşte.

Kısa ve uzun vadeli hareketli ortalamaların (MA) oluşturduğu MACD negatif değerde ve azalmaya işaret ediyor. Bu, kısa vadeli MA’nın uzun vadeli ortalamadan daha yavaş olduğu anlamına gelen bir düşüş işaretidir. Daha yüksek bir momentum çubuğu oluşturma sürecindeyken, bunu tersine çevirmek için henüz çok erken.

Değer momentum göstergesi olan RSI 50’nin altında. Bu aynı zamanda düşüş eğiliminin bir işareti olarak kabul edilir.

Ana destek noktası 0.026 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu, 0.786 Fib geri çekilme destek seviyesinin ve eylül ayının en düşük seviyelerinin hemen altında olan yatay bir destek alanı.

Dalga sayıları

Kripto para yatırımcısı @Altcoinsherpa, fiyatın 0.02 dolarlık destek noktasına düşebileceğini belirten bir RSR grafiği tweetledi.

Bu grafik, 22 Eylül – 2 Aralık arasındaki hareket düzelticiyi gösteriyor. Bu nedenle, A-B-C düzeltici yapısında bir B dalgasının parçası olması mantıklı olacaktır.

Bu durumda ise RSR şimdi C dalgasında olacaktır.

C dalgasının sona ermesi için muhtemel bir nokta, eylül ayının en düşük seviyesinin yani 0,031 doların hemen altında olacak. Bu da A dalgasına göre biraz daha düşük bir düşük seviye oluşturacaktır. Bu veriler sonucunda da tweet’te verilen hedefler mevut fiyat için uyumlu olacaktır.

RSR/BTC

RSR/BTC, ağustos ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında devam ediyor. 22 Ekim tarihinde RSR/BTC, 51 satoshi ile yeni bir yılın en düşük seviyesine ulaşmıştı.

RSR grafik

Ancak, o zamandan beri bir sıçrama yaşadı ve 60 satoshi yatay destek alanını geri aldı.

Bu alanın altına doğru mu ilerleyecek yoksa azalan direnç çizgisinden mi kırılacak sorularının cevanı yakın gelecekteki eğilimin yönünü belirleyecektir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin