Balinaların Shiba ısrarı bitmiyor, yeni alımlar göründü
Balinaların Shiba ısrarı bitmiyor, yeni alımlar göründü

Balinaların Shiba ısrarı bitmiyor, yeni alımlar göründü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cüzdanında 800 milyon dolardan fazla farklı kripto paraya sahip bir Ethereum balinası Shiba Inu’yu (SHIB) biriktirmeye devam ediyor.

Blockchain verilerine göre Ethereum balinası, rezervine fazladan 50 milyar token eklerken için son birkaç gün içinde yaklaşık 1.8 milyon dolar değerinde kripto para birimi satın aldı.

İşlem ilk olarak, Ethereum organizasyonundaki en büyük 1.000 cüzdanın eylemi hakkında yazan WhaleStats tarafından tespit edildi. Jiraiya adlı cüzdan, 3,5 milyon dolar karşılığında 100 milyar tokenin toplandığı andan itibaren Binance Akıllı Zinciri üzerinde SHIB üzerinde başka muazzam işlemler de yapıyor.

200 benzersiz kaynak

Etherscan bilgisine göre cüzdanı, balinanın 200 benzersiz varlığı gösteriyor. En büyük tasarrufu, şaşırtıcı bir şekilde Shiba Inu değil, daha ziyade Bitpanda Ecosystem tokeni (BEST), çünkü balinanın 350 milyon dolardan fazla BEST kripto parası var.

Bir sonraki en büyük varlık, balinanın 180 milyon dolardan fazlasına sahip olduğu Ethereum. Ardından Pantos’un yerel tokeni olan Pantos token (PAN) var. Pantos, Bitpanda ticaretinin arkasındaki grup tarafından kurulan açık kaynaklı bir araştırma projesi.

Bu, gerçekten merkezi olmayan blok zincirler arası token alışverişi ve blok zinciri birlikte çalışabilirliği için açık bir norm oluşturmak anlamına gelir. Balina cüzdanındaki diğer muazzam altcoin’ler arasında Chiliz (CHZ), Chainlink (LINK), Decentraland (MANA) ve Polygon (MATIC) var.

Jiraiya, çarpıcı bir şekilde, son zamanlarda çok fazla SHIB topladığı düşünülen birkaç Ethereum balinasından biri. Açıklandığı üzere yaklaşık 300 milyon dolarlık kaynağa sahip en büyük Ethereum balina cüzdanlarından biri, portföyüne 2.5 milyon dolardan fazla değere sahip 72 milyar SHIB tokeni ekledi.

Görüntü, kripto parayı uyandırdı, balinanın en büyük varlığı. CryptoGlobe, bir diğer önemli balina olan Gimli’nin de SHIB’yi biriktirdiğini duyurdu.

Balinalar SHIB birikimine devam ediyor

Gimli, cüzdanına yaklaşık 100 milyon dolar değerinden fazla SHIB tokenine sahip.

Bilgiler, balina borsalarının Shiba Inu’nun bu yılki değer artışını körüklemeye yardımcı olduğunu gösteriyor. Dijital para araştırma firması Santiment’e göre, 100.000 doları aşan shiba işlemleri, kripto para birimi değerindeki artışı tetikledi.

Dikkat çekici bir şekilde, balinalar bu yükselişlerin önünde önemli ölçüde daha büyük miktarda kripto para biriktiriyor olabilir.

Balinalar, bu eşdeğer dönemde sembolik maliyet neredeyse ortadan ikiye bölünmüş olsa bile, önceki ay boyunca yoğun bir şekilde SHIB satın aldı.

thecoinrepublic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin